ROMÂNIA EȘUATĂ SAU ROMÂNIA NE(EDUCATĂ)? – CRITICII.RO

Motivele pentru care Iohannis trebuie suspendat, apoi demis de urgență sunt multe. Foarte multe. Încă 3 ani cu el președinte ar însemna eșuarea României. Pardon, stați puțin, România este eșuată, ne-o spune chiar domnul (pseudo)presedinte.

Sunt mulți care acum nu ne dau nicio șansă în acest demers. Acestora le reamintesc faptul că AUR a fost partidul care l-a dat jos pe alt personaj toxic, mă refer aici la Vlad Voiculescu, cocoțat nu stiu pe ce considerente în fruntea Ministerului Sănătății. Când AUR a depus moțiunea de cenzură, nimeni nu îi dădea nici acesteia nicio șansă. Iar faptele au arătat că atât PSD , cât și USR au votat acea moțiune. Credeți că acum nu vom reuși? Vă asigur că da!

Vă amintiți cum Klaus Werner Iohannis îi trimitea pe români să joace golf, asta în condițiile în care România se carantina localitate cu localitate? Cât cinism. În ziua în care 4 români au murit mistuiți de flăcări la Spitalul Matei Balș, Klaus Werner Iohannis ce a făcut? S-a dus să schieze și dădea interviuri cu zâmbetul pe buze. Ce a făcut Mutulică al politicii românești în ziua în care 512 români mureau în secțiile de ATI? S-a dus să viziteze Piramidele. Ce ar mai fi de spus?

A călcat Consitutia în picioare, așa cum o face alt personaj demn de o internare la balamuc, mă refer aici la Arafat care a spus cu subiect și predicat, că nu îl încurcă pe el Constituția României. Dar el ne cam încurcă pe noi. Cine credeți că urmează după Iohannis? Vă dau o sugestie, începe cu A și se termină cu rafat. Iohannis și Arafat, aceeași „echipă câștigătoare”.

Scriam într-un alt editorial că nu trebuie să omori la propriu pe cineva pentru a fi criminal. Dacă nu a oferit oamenilor tratamentul necesar împotriva Covid, dacă a blocat importul unor medicamente testate și cu rezultate în alte țări , dacă nu a dat unda verde pentru producerea unor medicamente eficiente în Romania, cum te poți numi? CRIMINAL.

Suntem producători de energie și totuși facturile au crescut exploziv. „Băieții deștepți” lucrează. Este o nenorocire pentru toți, dar pentru întreprinderile mici și mijlocii autohtone această scumpire înseamnă falimentul. Vom rămâne fară afaceri românești și vom fi nevoiți să consumăm numai produse din afara țării. Preţul gazelor naturale înregistrează o creştere istorică. Iarna care va veni va da lumii o lecţie dureroasă. Preţurile inaccesibile vor limita cheltuielile de consum ale gospodăriilor. Deficienţele în aprovizionarea cu gaze vor paraliza industrii întregi şi vor întrerupe livrarea de curent electric. Am spus mereu că actualii guvernanți sunt niște criminali. Nu oferă tratamentele necesare în fața acestui virus agresiv, ne-au lăsat fară căldură și fară apă caldă, iar acum măresc costurile facturilor de 6-7 ori. Cum se vor descurca acești oameni pe timpul iernii?

„România eșuată” de care vorbește Mutulică de la Cotroceni (încă) trebuia să fie „România educată” , vă mai amintiți? Care este situația învățământului la ora actuala?

 » sursa: www.CRITICII.ro