„ROMÂNIA ÎN MIȘCARE” E CĂLCATĂ ÎN PICIOARE – CRITICII.RO

2 min read
„ROMÂNIA ÎN MIȘCARE” E CĂLCATĂ ÎN PICIOARE – CRITICII.RO

Ne-am saturat de această coaliție toxică care se află (încă) la guvernare. Ne-am saturat de toate bătăile de joc pe care le fac la adresa românilor. Ne-am saturat. Vor acum, chipurile, să pună „România în mișcare”. Ceea ce au distrus timp de 32 de ani vor să repare acum cu niște măsuri aberante? De fapt, nici măcar nu vor. Aruncă doar praf în ochii românilor de buna credință.

Aceiași oameni vor să ne convingă că le pasă de noi. Însă, ghinionul lor, românii s-au deșteptat. Nu mai cred în promisiunile deșarte ale voastre. Oferiți vouchere în valoare de 50 de euro la un interval de două luni care au efect nesemnificativ. Efortul bugetar este de 1 miliard de euro. Câte nu s-ar putea face cu acei bani pentru ca românii să trăiască mai bine și să nu aibă nevoie de bătaia voastră de joc numită vouchere. Eliminați în prima faza pensiile speciale. Acelea costa dublu. 2 miliarde.

Ați vorbit de creșterea salariului minim cu 200 de lei fară a plăti impozit pentru acea diferență . Mai bine v-ați fi ocupat de crearea condițiilor pentru antreprenori, iar salariile ar fi crescut naturat și cu mai mult de 200 de lei. Foarte multe firme se închid din cauza voastră. Se elminia astfel foarte multe locuri de muncă, iar voi împrumutați bani pe care tot noi le vom plăti. Apropos, creșterea salariilor se face după o analiza costuri/beneficii. Dar ce să știți voi?

Marcel Ciolacu vorbea că a venit momentul pentru agricultură. Dar 32 de ani ce ați făcut? Nu era momentul? De ce nu ați sprijinit micii fermieri? De ce nu ați realizat sisteme de irigații? De ce să importăm produse pe care le-am fi putut realiza foarte ușor aici în țară?

Cei 100 de milioare de euro pentru Casa de Comerț Unirea credeți că a trecut neobservată? Bani aruncați pentru plata unor salarii uriașe tot pentru găștile voastre. De ce mai țineți deschisa acea Casă de Comerț? are pierderi de 14 milioane de lei. Ar fi trebuit să deșchidă magazine. Nu funcționează niciunul. Doar țineți la conducere niste incompetenți, niste paraziti.

Nu aveți strategie pe termen mediu și lung. Nu aveți oameni competenți. Nu aveți dorință. Nu aveți spirit patriotic.

Mai aveți puțin și veți dispărea de pe scena politică!

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.