Românii nu simt că ar duce-o mai bine: sărăcia este în creștere, urmează un nou val de plecări

2 min read
Ciolacu vrea ciolanul, nu rezolvarea crizei – 60m.ro

Politica PSD a fost întotdeauna clară și, din păcate, extrem de devastatoare pentru România. Această formațiune politică a pus mereu pe primul loc satisfacerea intereselor proprii, în special în anii electorali, în detrimentul populației și al economiei țării.

Cu toate că românii și firmele autohtone au fost aduse la sărăcie, PSD a găsit mereu o metodă perfidă pentru a-și asigura finanțarea. Aceștia au forțat BNR să tipărească încontinuu mai mulți bani, fără să aibă o acoperire reală, pentru a-i împrumuta ulterior guvernului.

Însă această practică necinstită a devalorizat complet țara noastră, transformând-o într-o națiune a treia. Suntem acum în posesia hârtiei fără valoare, care nu este susținută de o creștere economică reală, de inovații tehnologice sau de descoperiri de resurse naturale semnificative în România.

În realitate, PSD impozitează pe ascuns întreaga populație prin inflație. Efectul inflației este o formă subtilă de a-i taxa pe acei români care au reușit să pună bani deoparte.

Această abordare sinistră a menținut România într-o stare perpetuă de sărăcie extremă. Puținii români care au reușit să obțină o anumită avere au fost împovărați constant de inflație, ceea ce a dus la devalorizarea economiilor lor.

Antreprenorii români se străduiesc în zadar să dezvolte afaceri de succes, deoarece orice efort depus în decursul anilor se prăbușește în anii electorali, în timp ce partidele politice, politicienii corupți și firmele legate de aceștia se îmbogățesc pe seama inflației.

Ne punem întrebarea firească: dacă masa monetară a crescut cu 50% în ultimii 5 ani, atunci unde sunt acești bani și cine se bucură de beneficiile lor? Aproape toate companiile românești se află într-o situație dificilă, în timp ce doar firmele de partid prosperă.

Sub conducerea PSD, România continuă să se prăbușească într-o sărăcie dezolantă, o sărăcie care este atât de evidentă încât atrage atenția și disprețul europenilor. Diferența enormă dintre politicienii corupți și românii sărmani este considerată inacceptabilă.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.