românii sunt sătui să fie mințiți și păcăliți – CURIERUL ROMÂNESC

2 min read
românii sunt sătui să fie mințiți și păcăliți – CURIERUL ROMÂNESC

Iulian Urban : „Ma „someaza”‘ mai multi simpatizati PLUS, sa spun ce parere am despre faptul ca AUR este „partidul serviciilor”‘ si votantii lui sunt tot „‘oameni ai serviciilor”.

Frati dragi, ca suntem frati pana la urma,

Hai sa o gandim logic : ati vazut voi ca vreodata un „‘partid al serviciilor”‘ sa fie executat public, in TOATA MASS-MEDIA autohtona, zilnic, cum este executat partidul lui George Simion ?

A fost executat vreodata un partid politic de catre TOATA MASS-MEDIA [ care nu este asa, nu are nici un singur ofiter sub acoperire in randul ei…] , asa ca AUR ?

Trecand peste situatia actuala in care PNL, cumparand mass-media, primeste zilnic ‘laudatio” in presa, niciodata nu a existat o asemenea solidaritate a presei impotriva unui partid si asta trebuie sa ne arate cum stau lucrurile cu adevarat!

Ati vazut voi vreodata ca un „”partid al serviciilor”‘ sa fie indicat de TOTI ceilalti actori politici din Romania, ca fiind ceva ce incomodeaza, ce nu trebuia sa fie acolo , sau cum a spus Iohannis „Nu stiu de unde au venit si nu stiu ce vor ” ?

Adica daca toate panselutele , toti sfintisorii , toti neacoperitii , toti filantropii ingramaditi in PNL, PSD, USR-PLUS, si-au dat mana sa indice AUR ca fiind „”partidul serviciilor”‘ in vreme ce aceste partide sunt enclave ale luptei pentru dreptate, democratie, anticoruptie, lucrurile arata de fapt realitatea!

Sa spui apoi ca si votantii AUR sunt membri ai serviciilor, mi se pare nu rea-credinta ci, o idiotenie fara margini!

Si panselutele au votat PNL, PSD si USR-PLUS?

Eu inteleg ca PNL, PSD, USR-PLUS sunt suparati ca a aparut ceva incomod sa le strice imparteala prazii numite Romania, dar stim sigur ca daca AUR era un partid al serviciilor nu avea parte de dusuri zilnic cu scuipaturi din partea majoritatii ziaristilor romani, care sunt atat de ocupati de dimineata pana seara sa ne faca sa intelegem ca Arafat, Rafila, Cercel, Tatar, sunt lumina noastra, sunt farul nostru calauzitor, ca mastile ne-au salvat viata, ca ne va salva si mai mult viata vaccinul.

Vom vedea ce va face AUR.

Romanii si-au pus voturile in ceva nou, ceva ce in opinia lor reprezinta exact opusul a ceea ce PNL, PSD si USR-PLUS au oferit ca show politic in ultimii ani, romanii satui sa fie mintiti si pacaliti.

Va fi altfel cu AUR ?

Vom vedea, nu stim, sa le dam macar un an sa vedem ce fac, daca tot suportam USL de 30 de ani si suntem mai decazuti ca natiune decat am fost vreodata !

Insa un lucru este sigur 100% : PNL, PSD si USR-PLUS nu mai au ce sa ofere in acest moment celor 67% din romani care nu au votat, afara de circ, bataie pe functii publice cu premieri demisi, repusi in functie, lupta pe bani,

 » sursa: www.curierulromanesc.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.