S-a lansat Joolz Aer+, cel mai premiat cărucior pentru confort și aventură

2 min read
S-a lansat Joolz Aer+, cel mai premiat cărucior pentru confort și aventură

Noul cărucior a fost testat înainte de lansare, unde a fost premiat cu renumitul Red Dot Award pentru design și a primit calificativul de `cel mai bun din test` de către Organizația Consumatorilor Europeană.
Joolz Aer+ deține toate avantajele pe care le caută un părinte: este ușor ca un fulg, se pliază și depliază într-o secundă cu o singură mână și se adaptează nevoilor unei familii care iubește confortul și aventura.
Scaunul sport ergonomic susține dezvoltarea copilului și se ajustează cu ușurință într-o poziție de reclinare totală pentru un somn cât mai confortabil.
Căruciorul este produs din materiale 100% reciclate; brandul promovează responsabilitatea atât față de copil, cât și pentru planetă.
Mai mult, căruciorul Aer+ are dimensiunile unui bagaj de mână și este prevăzut cu o capotină extra extensibilă, plus factor de protecție 50+ împotriva razelor ultraviolete. Cântărește doar 6 kg, poate fi transportat cu ușurință pe umăr cu ajutorul curelei de transport și se pliază / depliază cu o singură mână într-o secundă. 
În plus, aspectul căruciorului se adaptează creșterii copilului. Spătarul extra-lung oferă o susținere a gâtului și a capului foarte bună, până la o capacitate de 22 kg.
Dacă familia se mărește, părinții pot achiziționa un landou suplimentar pentru a folosi căruciorul de la naștere și un board pentru cărucior pentru fratele / sora mai mare.
Landoul căruciorului Aer+ este singurul din lume care se pliază împreună cu căruciorul – o invenție brevetată marca Joolz. În această combinație, căruciorul cântărește doar 8 kg și se pliază / depliază cu o singură mână în doar 3 secunde.
Joolz este un brand sustenabil și oferă o garanție transferabilă de 10 ani pentru un astfel de cărucior, încurajând folosirea unui cărucior de către mai multe familii.

Căruciorul Joolz Aer+ este disponibil din luna februarie în diverse nuanțe de culori pe www.adinish.com,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.