S-a sinucis copilul actor din una dintre cele mai faimoase comedii de la Hollywood. Ce l-a determinat să facă un asemenea gest

1 min read
S-a sinucis copilul actor din una dintre cele mai faimoase comedii de la Hollywood. Ce l-a determinat să facă un asemenea gest

A jucat alături de unii dintre cei mai faimoși actori
Houston Tumlin a murit în casa lui din Pelham, Alabama, marți după-amiază, după ce s-a împușcat în cap. A fost găsit fără suflare de iubita lui, Charity, a declarat pentru NBC News medicul legist al Comitatului Shelby, Lina Evans.
Houston era unul dintre cei mai talentați actori de comedie, după cum mărturisește și regizorul filmului „Balada lui Ricky Bobby”, care l-a consacrat pe Houston, în 2006 și care a fost și singurul film în care acesta a jucat. „Moartea lui Houston ne-a şocat şi ne-a frânt inimile. Era o persoană veselă și talentată. Nu voi uită niciodată râsele și momentele bune pe care le-am avut. Trimit dragoste și rugăciuni familiei și prietenilor săi”, a fost mesajul transmis de Adam McKay, regizorul filmului „Balada lui Ricky Bobby”.
În pelicula mai sus menționată, Houston Tumlin a împărțit platoul de filmare cu nume celebre precum Will Ferrell, Sacha Baron Cohen, Jane Lynch, Amy Adam și John C. Reilly. În film, Tumlin interpretează rolul rolul lui Walker Bobby, fiul de 10 ani al personajului principal interpretat de Will Ferrell, Ricky Bobby.

Surse foto: instagram.com/_tumlin_

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.