să fie prețuri mici la energie. Poliția este prezentă – CRITICII.RO

2 min read
să fie prețuri mici la energie. Poliția este prezentă – CRITICII.RO

George Simion a început deja protestul său dar din Piața Victoriei. În Italia patriotii au ajuns la putere. Globalistii hoți sunt disperați, se pierde puterea.

Autocarul AUR a fost parcat în Piața Victoriei.

George Simion chemă pe români în stradă. Românii s-au săturat, nu mai rezistă. Pe 2 octombrie este un protest mare la Universitate, la ora 14.

Președintele AUR cere românilor să iasă în stradă. Aflat în fața guvernului României a fost luat în primire de zeci de polițiști. S-au dat și amenzi.

Poliția a venit la George Simion. Sunt zeci de polițiști prezenți, au vrut să ridice autocarul. A fost adusă o mașină specială.

„Ieșiți în stradă. veniți în stradă , vom face o coloană impresionantă.

Mă atacă permanent, nu sunt cu ei, de aceea sunt un pericol pentru acest sistem. Eu nu am condus niciodată România, nu eu am furat țara, dar mă atacă permanent. Avem cele mai mari prețuri din Europa la energie, avem cele mai mari prețuri din Europa la mâncare, importăm tot, au închis fabricile.

Trebuie să revenim la piața reglementata.

Eu vă incit la unitate, sa dăm acest guvern jos” a susținut George Simion.

Șoferul a fost amendat și i s-a luat carnetul de conducere. Cu toate acestea șoferul nu se lasă, rămâne alături de Simion în protestul său.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.