SĂ FIM UNIȚI! – CRITICII.RO

1 min read
SĂ FIM UNIȚI! – CRITICII.RO

George Simion, liderul partidului AUR, cheamă pe români în stradă de 1 decembrie. Începând cu ora 8 dimineață și cu plecare din Gara din Alba Iulia va avea loc un Marș al Unirii Românilor.

Partidele politice vor să îi împartă pe români ca să îi poată controla. Partidele politice clasice vor ca românii să fie dezbinați și în acest fel să îi controleze tot așa cum interesele străine controlează liderii mizerabili ai acestor partide.

PSD, PNL și USR și-au dat mâna împotriva românilor. Acum vor să formeze un guvern cu ajutorul căruia să controleze România și jaful să continuie. Nu mai există putere și opoziție, nu mai există rotația clasică a partidelor politice, acum merg împreună la guvernare ca să îi stăpânească pe români. Partidele sistemului s-au speriat, acum românii au în parlament un partid cu adevarat patriotic și care nu acceptă jumătățile de măsură.

Dar poporul s-a trezit după 32 de ani de ocupație, este de ajuns tot ce s-a întâmplat rău până la acest moment, dar numai împreună vom putea izbuti.

AUR îi îndeamnă pe români să fie liberi și uniți, să nu cedeze, să nu se lase dezbinați. Tocmai de aceea Ziua Marii Uniri este momentul perfect ca românii să arate că ceea ce s-a întâmplat pe 1 decembrie 1918 nu este deloc o întâmplare.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.