Sacrificiu de mamă: și-a băut propria urină pentru a-și alăpta copiii naufragiați în mijlocul Oceanului pe o epavă

2 min read
Sacrificiu de mamă: și-a băut propria urină pentru a-și alăpta copiii naufragiați în mijlocul Oceanului pe o epavă

O mamă și-a salvat copiii de la moarte bând propria urină!
Nu există ceva mai puternic pe acest Pământ decât dragostea mamei pentru copilul ei! Pe 3 septembrie, Marley Chacon, o femeie în vârstă de 40 de ani din Venezuela, plecase într-o scurtă călătorie cu barca împreună cu soțul ei, cei doi copii ai lor de 6, respectiv 2 ani, și bonă lor. La un moment dat, un val puternic a lovit ambarcațiunea, iar cei cinci au rămas naufragiați în mijlocul Pacificului timp de 4 zile.
Citește și: O fetita a salvat de la moarte un bebelus aruncat pe geam de mama lui

Foto: Facebook
Potrivit nypost.com, ca să își țină copiii în viață, Marley și-a băut propria urină pentru a-i putea alăpta până la apariția echipelor de salvare. Cei mici au supraviețuit, însă erau foarte deshidratați și aveau arsuri de gradul I pe corp în monentul în care au fost găsiți de salvatori. Mama lor, însă, a murit cu doar trei ore înainte că echipele de salvare să îi găsească. Tatăl copiilor a fost dat dispărut, iar bona a reușit să supraviețuiască după ce s-a ascuns într-un minifrigider.

Foto: Facebook
Autoritățile spun că șansele de supraviețuire ale celor implicați în tragicul accident ar fi crescut aceștia fi avut un radio, GPS sau alte dispozitive de ajutor, inclusiv rachete de semnalizare.
Citește și: O fetita de 3 ani si-a salvat de la moarte mama insarcinata

Surse: dailymail.co.uk, nypost.com

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.