„Salvați-mi fratele!”. Un adolescent și-a sacrificat viața pentru ca fratele lui să supraviețuiască

2 min read
„Salvați-mi fratele!”. Un adolescent și-a sacrificat viața pentru ca fratele lui să supraviețuiască

Jordan locuia împreună cu fratele său, Blake și mama sa în Toowoomba, Australia. În anul 2011, a avut loc o inundație în oraș, care a distrus totul în jur.
Din cauza inundației, Jordan și familia lui au rămas blocați cu mașina pe stradă. Mama celor doi băieți a sunat repede după ajutoare, însă nivelul apei creștea cu rapiditate, punându-le viața în pericol. Așa că cei 3 au fost nevoiți să iasă din mașină și să se urce pe acoperișul acesteia, pentru a se adăposti temporar. 

Din fericire, un bărbat care era prin preajmă a sărit în ajutorul familiei. Chiar în acel moment, Jordan l-a rugat „Salvați-mi fratele mai întâi”. Așa a făcut. Din păcate, a fost singurul pe care l-a putut salva.
Se pare că lui Jordan îi era frică de apă, însă asta nu l-a oprit din gestul său altruist de a se asigura că fratele său mai mic e salvat primul.
Blake a fost salvat și adăpostit, dar când bărbatul s-a întors după mama și fratele său, curentul mult prea puternic îi luase deja. Din păcate, nu au supraviețuit.
Toată familia a fost șocată și devastată la auzul veștilor sumbre.
Chiar și mulți ani mai târziu, tatăl lui Jordan îl numește cu tristețe, dar și cu recunoștință,  „Micul nostru erou”.
În continuare, acesta spune că băiatul „a avut o viață scurtă, dar a murit ca un erou. A fost puternic atunci când a fost nevoie, sacrificându-și viața pentru cea a fratelui său. Sper să-ți întinzi aripile spre rai, Jordan” (sursa News.amomama.com).
Știrea despre gestul lui Jordan s-a răspândit foarte repede și a impresionat întreaga lume. Chiar și acum, după mai bine de 10 ani, oamenii încă îl menționează pe Jordan, indiferent dacă l-au cunoscut personal sau nu. 
Sperăm că viața fratelui său,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.