Scene șocante la o școală din Bacău! Un elev a obligat doi copii cu nevoi speciale să își bage capul în toaletă

2 min read
Scene șocante la o școală din Bacău! Un elev a obligat doi copii cu nevoi speciale să își bage capul în toaletă

Atenție! Urmează imagini și informații ce pot avea impact emoțional!
Elevul care a agresat doi copii cu nevoi speciale a fost reținut pentru 20 de zile
Săptămâna trecută au apărut, pe rețelele de socializare, mai multe imagini în care un adolescent de 15 ani, de la Colegiul Tehnic „Dumitru Mangeron” din Bacău, agresează doi colegi cu nevoie speciale, obligându-i să își bage capul în vasul de toaletă.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări la fața locului, în urma cărora au descoperit că adolescentul nu se află la prima abatere.
„Din primele verificări rezultă că incidentul s-ar fi petrecut joi, 26 ianuarie. Din păcate, acesta survine altor momente – unul care a avut loc în noiembrie 2022 şi altul cu o săptămână în urmă – în care elevul agresor a şicanat, respectiv a muşcat un coleg de clasă, motiv pentru care a fost sancţionat cu scăderea cu două puncte a notei la purtare şi cu avertisment. Acum a reacţionat şi mai violent, lovindu-i pe doi colegi cu cerinţe educaţionale speciale”, a declarat conducerea ISJ Bacău.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, a precizat, potrivit Agerpres, că a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului. Joi seară s-a decis arestarea preventivă a elevului agresor pentru 20 de zile, iar pe lângă acuzațiile inițiale, acestuia i se mai impută și lipsirea de libertate în mod ilegal.
„La data de 2 februarie a.c, poliţiştii băcăuani au continuat administrarea probatoriului în cazul tânărului de 15 ani, reţinut pentru loviri sau alte violenţe, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău. Astfel, s-a dispus extinderea urmăririi penale faţă de acesta, sub aspectul comiterii a două infracţiuni de lipsire de libertate.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.