Școala Gheorghe Bulgăr

2 min read
Școala Gheorghe Bulgăr

Dragi părinţi,
Şcoala Gimnazială “Gheorghe Bulgăr” Sanislău reprezintă o soluţie educativă optimă pentru copilul dumneavoastră. Şcoala “Gheorghe Bulgăr” vă aşteaptă cu o bogată ofertă educaţională, diversificată pe parcursul anilor. Şcoala noastră promovează un demers educaţional de calitate care să asigure atingerea standardelor de învăţare şi promovarea valorilor europene . In aceasta institutie scolară, copilul dumneavoastră are toate condiţiile să înveţe temeinic şi să-şi dezvolte abilităţi şi atitudini ce îi vor permite să se integreze cu succes, ca adult, într-o societate democratică. O gamă largă de activităţi extraşcolare şi extracurriculare vor valorifica şi dezvolta talentele şi interesele specifice copilului dumneavoastră şi vor contribui esenţial la formarea lui ca personalitate echilibrată şi armonioasă, capabilă să trăiască într-o lume modernă şi polivalentă.
“Educaţia este cel mai frumos dar pe care îl poate obţine omul.” (Platon)
Dragi elevi,
Prin rezultatele voastre crește prestigiul acestei şcoli ! Şcoala “Gheorghe Bulgăr” are misiunea de a asigura şanse egale în educaţie dovedind încredere şi respect faţă de elev, de a asigura un cadru propice desfăşurării unui act educativ de calitate prin valorificarea resurselor umane şi eficientizarea resurselor materiale, de a forma elevii ca viitori cetăţeni, activi şi creativi, capabili să se integreze pe piaţa muncii şi într-o societate dinamică, de tip european. Şcoala „GHEORGHE BULGĂR” Sanislău se impune ca o şcoală de referinţă pentru învăţământul sătmărean – o şcoală demnă de numele ilustru pe care îl poartă!

MISIUNEA ȘCOLII
Școala noastră este centru de resurse educaționale și de servicii oferite comunității; este locul în care, în siguranță, fiecare persoană, indiferent de etnie, este educată, ajutată și orientată să trăiască cu idealuri și valori precum bunătate, corectitudine și responsabilitate, pregătită fiind pentru viaţă într-o lume şi o societate în permanentă schimbare:EDUCĂM ASTĂZI PENTRU SOCIETATEA DE MÂINE!

  VIZIUNEA ȘCOLII
Școala noastră va fi întotdeauna locul în care toți copiii își vor defini și dezvolta personalitatea, părinții vor avea mereu un partener de calitate în educație iar cadrele didactice, vor oferi tuturor elevilor șansa de a reuși.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.