Scrisoare deschisă către toate mamele care au avut parte de o naștere traumatizantă

2 min read
Scrisoare deschisă către toate mamele care au avut parte de o naștere traumatizantă

Scrisoare deschisă către toate mamele care tocmai au trecut printr-o naștere traumatizantă
Heidi Krause are în prezent o familie frumoasă, fiind mama a doi băieți. Recent, ea a scris o scrisoare către toate mamele care au avut parte de o naștere traumatizantă, nu numai pentru a dezvălui fiecare experiență prin care a trecut la nașterea primului ei copil, acum șase ani, ci și pentru a veni cu câteva sfaturi menite să le ajute pe cele care au avut de trecut printr-o asemenea experiență dificilă. 

Sursă poză: instagram.com/heidikrause/
Heidi și-a început scrisoarea exprimându-și empatia față de mamele care trec prin aceleași suferințe prin care a trecut și ea după ce a născut prima dată:
„Către mamele care tocmai au trecut printr-o naștere traumatizantă.
Îmi pare rău pentru voi. Știu că vă doare, că sunteți speriate și triste. Știu că poate vă simțiți și puțin abandonate și confuze. Știu că vă simțiți desconsiderate și că vă confruntați cu vina, mai ales când cei din jur încearcă să vă adreseze vorbe de încurajare.
Știu că vă simțiți corpurile frânte. Știu toate acestea pentru că și eu am fost în această situație.” 
În ciuda traumelor prin care a trecut la naștere, mama nu a uitat totuși de momentele de bucurie:
„Ziua în care l-am născut pe primul dintre copiii mei a fost incredibilă din mai multe puncte de vedere. A fost uimitor ca în sfârșit am putut să îi urez „bun venit” acelei ființe mici la care am visat și care timp de nouă luni m-a lovit în abdomen. 
A fost uimitor să-mi văd soțul plângând de bucurie când bebelușul a ieșit. A fost incredibil să-l aud strigând că „Este băiat”. Am vrut ca sexul bebelușului nostru să fie o surpriză. A fost incredibil să-mi țin fiul la piept pentru prima oară…Printre medicamente și șocuri eram extrem de fericită.”

Sursă poză: instagram.com/heidikrause/
A ținut să aducă în prim-plan experiențele ce au făcut ca nașterea să devină traumatizantă:
„…Dar întreaga experiență a fost și foarte traumatizantă. 

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.