Se deschid școlile în data de 8 februarie

2 min read
Se deschid școlile în data de 8 februarie

ȘTIRI

Publicat 3 zile în urmăon ianuarie 30, 2021

George Simion a declarat în cadrul unui live făcut pe pagina proprie de facebook că partidul AUR dorește să construiască un spital cu cele peste 4 milioane de euro care îi revin din subvenția publică.

Partidul AUR nu a folosit până la acest moment nici un ban din subvenția publică și liderul partidului a cerut să se vadă cu Vlad Voiculescu pentru a discuta acest lucru dar și despre situația catastrofală din sistemul medical.

George Simion l-a acuzat pe Vlad Voiculescu că a mințit și că reprezintă interesele marilor companii formațiuni farmaceutice ce acționează în România:

„Mii de români ți-au cerut astăzi demisia și tu îți bați joc de ei. Ați furat România. Sunt foarte trist deoarece incendii precum cel de la Matei Balș vor mai avea loc.

Mâine voi merge la ministerul sănătății să îi prezint doleanțele protestatarilor. Am fost și astăzi dar a plecat prin ușa din spate ca să ne ocolească.

Am ieșit să protestăm deoarece acum toți s-au dat la o parte și vor liniște ca să fure. PSD, PNL și USR și-au dat mână ca să distrugă țara iar televiziunile plătite refuză să vorbească despre drama de la Balș” a mai declarat George Simion.

Vă amintim că un nou incendiu a avut loc la spitalul Matei Balș din București. Șase persoane au decedat și zeci de persoane sunt victime. După Colectiv, maternitatea Giulești, spitalul din Piatra Neamț, acum a venit un nou accident.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.