Serena Williams este din nou însărcinată! Cum a făcut marele anunț

2 min read
Serena Williams este din nou însărcinată! Cum a făcut marele anunț

Sportiva a confirmat și într-o postare pe Instagram că este însărcinată. „Am fost atât de entuziasmată când Anna Wintour ne-a invitat pe toţi 3 la Met Gala”, sună mesajul pe care Williams l-a transmis pe rețeaua de socializare, alături de câteva fotografii în care apare cu burtica de gravidă.

Serena Williams a devenit pentru prima dată mamă în septembrie 2017, după ce a adus pe lume o fetiță, Olympia. Recent, fosta tenismenă a mărturisit că a suferit complicații grave la naștere și că a fost inclusiv la un pas să își piardă viața din cauza unui embolism pulmonar.
Acum, Serena abia așteaptă să își strângă la piept cel de-al doilea copil. La Gala Met de anul acesta, sportiva a declarat, pentru Vogue, că se simte bine și că este fericită că în sfârșit nu mai trebuie să își ascundă sarcina. „Mă simt bine. Pot răsufla ușurată acum, că nu mai trebuie să mă ascund”, a mărturist Serena.

Fosta tenismenă nu este singura care și-a anunțat sarcina la Gala Met 2023. Și modelul Karlie Kloss și-a confirmat cea de-a doua sarcină la eveniment. Ea a devenit pentru prima oară mamă în 2021, când a adus pe lume un băiețel, Levi Joseph.

De la Gala Met de anul acesta nu putea lipsi Rihanna, care și-a etalat sarcina într-o creație Valentino Haute Couture, compusă dintr-o rochie din faille de mătase și o capă pe care au fost aplicate manual 30 de camelii din același material, realizate din 500 de petale.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.