Simpozionul Internațional „Teachers and children well-being: resources, impact and practical ideas / Starea de bine a profesorilor și a elevilor: resurse, impact și idei practice” – Ediția a II-a

3 min read
Simpozionul Internațional „Teachers and children well-being: resources, impact and practical ideas / Starea de bine a profesorilor și a elevilor: resurse, impact și idei practice” – Ediția a II-a

Reluăm munca începută în zona stării de bine în școală printr-o nouă ediție a Simpozionului Internațional „Teachers and children well-being: resources, impact and practical ideas / Starea de bine a profesorilor și a elevilor: resurse, impact și idei practice” – ediția a II-a, 20-27 mai 2022.

Ce impact are starea de bine a profesorilor asupra elevilor? Cum ținem cont și de perspectiva lor? Și mai ales, cum facem să ne fie bine împreună, în școală? Vino alături de noi la seria de evenimente organizate între 20 – 27 mai pentru a asculta specialiști vorbind despre cum se vede starea de bine prin ochii lor. Investește în dezvoltarea ta profesională și starea ta de bine!

Nume proiect: Simpozionul Internațional „Teachers and children well-being: resources, impact and practical ideas / Starea de bine a profesorilor și a elevilor: resurse, impact și idei practice” – Ediția a II-a

Organizatori: Asociația Europeană a Profesioniștilor din Educație EDUMI, echipa For Life a Asociației Neutrino și Departamentul de Științe ale Educației – Facultatea de Sociologie și Psihologie – Universitatea de Vest din Timișoara, VISUALWIS

Condiţii de participare: Completează până la 30 mai formularul de înscriere disponibil aici: https://www.edumi.ro/eveniment/simpozionul-international-starea-de-bine/

Perioadă înscriere: 01.05.2022 – 30.05.2022

Perioadă desfăşurare: 20.05.2022 – 30.05.2022

Evenimentul va cuprinde:
I. O sesiune gratuită, susținută de specialiști de peste hotare și din țară, live pe Facebook, pe pagina Asociației EDUMI: 20 mai 2022, 17:00-19:00.
Invitați:
-Evelyne PAPAUX – trainer și consultant educațional, (TSTA-E), Elveția (se asigură traducere).
-Marius LUCA – facilitator de programe de educație socială, emoțională și etică în echipa Fundației Verita.
II. Trei ateliere de lucru, susținute de specialiști (online):
Anca – Monica PUIA – psiholog clinician, psihoterapeut cu specializare în Psihoterapia integrativă a traumei- 20 mai, ora 19:30.
Ovidiu BĂDESCU, profesor de matematică la Colegiul Național „Traian Lalescu” din Reșița și lector la Departamentul de Științe ale Educației, Universitatea De Vest din Timișoara – 26 mai, ora 19:00.
Cătălin STOICA– profiler, coach, trainer – 27 mai, ora ora 18:oo –„Învață să obții o stare de bine, căci ea va obține rezultate pentru tine”.
III. Publicarea cărții în format electronic cu ISBN „Teachers and children well-being: resources, impact and practical ideas/Starea de bine a profesorilor și a elevilor: resurse, impact și idei practice. Ediția a II-a”.
Cum te înscrii? Completează formularul disponibil aici: https://www.edumi.ro/eveniment/simpozionul-international-starea-de-bine/, până la data limită (30 mai) alegând dintre:
– DIPLOMĂ participare Simpozion Internațional (română și engleză) + PUBLICARE eseu/ articol – 90 lei
– DIPLOMĂ participare Simpozion Internațional (română și engleză) – 70 lei
Membrii înscriși în Asociația EDUMI (în anul 2021-2022) au 20% reducere la prețurile afișate.
Atentie! Te poți înscrie oricând, nu este nevoie să ai materialul scris în momentul înscrierii. Poți încărca articolul până în data de 30 mai 2022 în secțiunea specială din contul tău.
Cum primești diplomele? Diplomele și adeverințele (participare, autor articol) și linkul publicației online,

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.