Simulare Evaluare Națională

2 min read
Simulare Evaluare Națională

Astăzi a început simularea pentru Evaluarea Națională. Gândurile noastre bune sunt alături de elevi si de profesorii lor și vă dorim mult succes!
Este o etapă importantă pentru elevi. Acum vor vedea care este nivelul cunoștintelor acumulate. Este șansa lor pentru a conștientiza dacă au nevoie de pregătire suplimentară sau nu.
Pentru Limba și literatura română și pentru pregătirea Evaluării Naționale propriu – zise, Editura Intuitext vă propune auxiliarul – Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română – Culegere clasa a VIII-a.
Auxiliarul Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română pune la dispoziția elevilor din clasa a VIII-a 12 unități, organizate în așa fel încât aceștia să parcurgă o gamă largă de aplicații și exerciții în mod gradual.
Gândite într-o manieră în care să ofere o pregătire amplă și solidă, cele 12 unități propun: – Baza teoretică de care elevul are nevoie; – Exerciții complexe de pregătire, propuneri de rezolvare;- 23 de modele de teste inspirate din cerințele și condițiile propriu-zise ale examenului. 
Partea teoretică, Amintește-ți!, îl ajută pe elev să recapituleze cunoștințele deja dobândite.
Urmează etapa Exersează!, în care se aplică informațiile recapitulate, cu ajutorul propunerilor de rezolvare.Întregul proces de învățare este marcat de etapa Verifică-ți competențele!, moment în care elevul este îndemnat să rezolve un test după modelul testelor pentru Evaluarea Națională.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.