Solidaritate de tătic: cum și-a ajutat fiul să nu se simtă complexat de cicatricea lui

2 min read
Solidaritate de tătic: cum și-a ajutat fiul să nu se simtă complexat de cicatricea lui

Cum și-a ajutat un tătic fiul să nu se simtă complexat de cicatricea lui
Când Leanne Watts era însărcinată în 28 de săptămâni cu fiul ei, Joey, a fost informată că acesta suferă de o afecțiune rară numită stenoză aortică supravalvulară, care determină îngustarea vasului mare care transportă sângele de la inimă către restul corpului.
În primăvara acestui an, Joey, în vârstă de șase ani, a fost supus unei operații de opt ore pentru a lărgi vasul de sânge. Medicii erau sceptici cu privire la șansele de supraviețuire ale celui mic. Din fericire, operația a fost un succes, însă în urma sa Joey s-a ales cu o cicatrice de 9 cm pe piept.
„Când Joey a văzut cicatricea, a spus: aici m-au tăiat ca să-mi repare inima?”, povestește mama micuțului. „I-am spus că ar trebui să fie ceva de care să fie mândru și că nu ar trebui să-i fie rușine de ceea ce i s-a întâmplat. Toți acești războinici ar trebui să fie mândri de cicatricile lor și de tot ceea ce realizează în viață”, a mai adăugat aceasta.
La o zi după ce Joey a fost externat din spital, tatăl său, Martin Watts, a mers la un salon de tatuaje local pentru a-și face un tatuaj asemănător cicatricii fiului lui. Acesta și-a tatuat și bătăile inimii celui mic pe piept, în dreapta cicatricii desenate.

Foto: SWNS via Independent

Fratele mai mare al lui Joey, Harley, în vârstă de șapte ani, a fost diagnosticat cu această afecțiune la vârsta de 14 săptămâni. Acesta urmează să fie supus aceleiași intervenții chirurgicale în cursul acestui an, în timp ce Joey va avea nevoie de alte trei operații pentru a-i lărgi ramurile pulmonare și a-i întinde vasele de sânge. 
Citește și:

Gestul emotionant al unui tata bolnav de cancer
Gestul incredibil al unei mamici bolnave de cancer
Gestul incredibil al unui politist pentru o mama neajutorata

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.