Spălați-vă pe mâini de mizeria în care trăim! – CRITICII.RO

2 min read
Spălați-vă pe mâini de mizeria în care trăim! – CRITICII.RO

Am două întrebări pentru Klaus Iohannis:
Unde sunt domnule președinte spitalele modulare construite în viteză pe bani mulți anul trecut? Unde sunt roboții care interacționau cu pacienții? Vă amintiți de ele? Parcă erau aici la noi, în România! 
În ultimul an, firmele politice ale sistemului au încasat atât de mulți bani încât râd cu lacrimi de noi și de felul în care respectăm „măsurile sanitare”! Totul este un SPECTACOL! Au făcut din această „pandemie” o politică și din amândouă o RELIGIE. Acum închinați-vă toți la ea, pentru că se apropie momentul… să vă convertiți!
Ieri am văzut încă un moment ȘOCANT în care sistemul a „excelat”. Românii sunt omorâți în spitalele morții de către alți „români” și nimeni nu ia atitudine! Pentru cei care încă mai cred în orice altceva decât în Dumnezeu, vă spun doar atât: Nu mai stați pasivi și liniștiți, pentru că ceea ce se întâmplă și ce vom trăi se numește, MOARTE!
Zeci de mii de cazuri false de Covid, 25.000 de creștini îngropați dezbrăcați în saci de plastic și câteva milioane de români în comă! Asta e consecința „artei” politicii de ură și a dublei măsuri din ultimul an, a celor două guverne corupte, conduse de la Cotroceni.
Dacă vreți să căutați vinovați pentru ce se întâmplă acum, întrebați-i pe ARAFAT, pe ORBAN, sau pe IOHANNIS, unde sunt ventilatoarele pentru care au plătit coreenilor 4 milioane USD avans..?! Și încă 1,9 milioane de euro elvețienilor! Acești bani sunt doar o mică parte din “investițiile” făcute pentru sănătatea voastră, dragi români.
Statul român, păcălit cu 4 milioane de euro de două firme-paravan din Coreea de Sud şi din Elveţia. Cum a avut loc „ţeapa”
Klaus Iohannis spunea că sunteți „proști”… dar eu sper să fiți români!
Nicolae Voiculeț
 » articolul original poate fi citit pe www.CRITICII.RO

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.