Specialiști de succes răspund tinerilor la întrebarea – De ce rămân în România?

2 min read
Specialiști de succes răspund tinerilor la întrebarea – De ce rămân în România?

Evenimentul va avea loc pe 6 iunie, la Biblioteca Națională a României, între orele 19:00 – 21:00 și este organizat de MindHeart Projects, în parteneriat cu Consiliul Național al Elevilor, Consiliul Municipal al Elevilor București. Specialiștii de top care își vor spune poveștile din spatele unor cariere de succes, vor răspunde întrebărilor tinerilor prezenți, care pot afla cum este cu adevărat mediul de afaceri din România și cum poți avea o carieră de succes la noi în țară.
Speakeri vor fi:
• Andreea Marin – Personalitate Media
• Dr. Cătălin Cîrstoveanu
• Dragoș Dragoteanu – Antreprenor 
• Nadia Tătaru – Cofondatoarea Itsy Bitsy
• Leonard Ursache – Antreprenor/ Formator pentru Management aplicat și Marketing pentru IMM-uri
“De ce să rămâi în România? Destinul meu arată că se poate să ai success aici. Am plecat dintr-un oraș mic din Moldova, am mers pas cu pas, căutând mereu soluții, pentru că nu există nu se poate.” spune Andreea Marin, după 30 de ani de carieră în media.
„Lumea este un sat mic și România va rămâne locul unde ne-am născut. Acolo unde vă simțiți fericiți, va fi casa voastră. Prin deciziile pe care le veți lua pentru voi puteți trăi o poveste de succes în propria țară. ” spune Dragoș Dragoteanu, antreprenor 100 %, cum îi place să se prezinte.
Tinerii elevi și studenți au posibilitatea de a descărca GRATUIT biletul la Conferința “De ce rămân în România?” accesând formularul de aici: https://forms.gle/CjJYQbSiL3bxCpE19
Evenimentul este organizat de MindHeart Projects, cu sprijinul Alpha Bank și Auchan România. 

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.