stoparea finanțării partidelor politice și creșterea pensiilor mici cu 500 de lei – CURIERUL ROMÂNESC

2 min read
stoparea finanțării partidelor politice și creșterea pensiilor mici cu 500 de lei – CURIERUL ROMÂNESC

Sunt multe lucruri de făcut în România, dar peștele se „împute” întotdeauna de la cap.

Ori problema României nu sunt Românii ci casta „politică” ce s-a cuibat la vârful țării după 1989 și care este formată cu precădere din mici infractori ai sistemului comunist.

Protejați de dorința lui Iliescu de a deține controlul și de interesele străine din România, această plagă a luat forma unui cancer răspândit în toată țara.

Țara se poate face bine dar numai resetând totul. Cancerul trebuie să dispară, expresia să luăm ce a fost bine și să eliminăm ce este prost lasă loc de interpretări.

Plaga politică organizată în PSD, PNL și USR face mult rău țării. Am scăpat de PMP și de Pro România, avem 4 ani să scăpăm și de actualii „conducători”.

Eu doresc mult bine României și românilor și vom face cât mai mult bine posibil.

Ce doresc eu să le aducă în următorul an: eliminarea pensiilor speciale chiar dacă va însemna să facem modificări profunde în sistemul corupt ce a pus mâna pe țară, inclusiv la Curtea Constituțională și Avocatul Poporului. În mod real fără acordul unei majorități parlamentare acest lucru nu se ca putea întâmpla, iar PSD și PNL se vor opune.

Las deoparte USR în această enumerare. În interiorul USR dorința membrilor și susținătorilor este una reală, dar partidul este preluat la vârf de un grup de interese aproape infracțional. Dar aici mai există o speranță, o revoltă care să vină din interior.

Și mai doresc un lucru românilor cu venituri mici, a celor în vârstă și fără ajutor: creșterea cu 500 de lei a tuturor veniturilor mici. Sunt la acest moment români care trăiesc cu mai puțin de 500 de lei pe lună. Nu vă lăsați manipulați de cei care vă dezumanizează și vor să îi urâți: că nu au muncit , că nu au cotizat, că nu merită, că sunt proști… Toți românii sunt răspunderea noastră și trebuie să avem grijă de fiecare dintre ei.

 » sursa: www.curierulromanesc.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.