SUA | O actriță renumită de pe Broadway a fost concediată pentru că a refuzat să se vaccineze: „Este o provocare să fii creștin în această industrie”

2 min read
SUA | O actriță renumită de pe Broadway a fost concediată pentru că a refuzat să se vaccineze: „Este o provocare să fii creștin în această industrie”

În ciuda carierei sale distinse pe Broadway, actrița Laura Osnes ar fi fost concediată din emisiunea din Hamptons, New York, după ce a refuzat vaccinul împotriva Covid-19, informează Breitbart.
Potrivit Page Six, Osnes ar fi trebuit să joace într-o producție de o noapte („Crazy For You”) la Guild Hall din East Hampton pe 29 august, dar a ieșit din producție din cauza politicii teatrului de a presa toți angajații și artiștii să se vaccineze sau să prezinte teste negative periodic.
Actrița a dezvăluit că nu are încredere în vaccinuri.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
La scurt timp după aceea, surse apropiate producției au spus că Osnes a ieșit din producție și a fost înlocuit de actrița Sierra Boggess, care a interpretat-o ​​pe Ariel în adaptarea de pe Broadway a „Micii Sirene”. Josh Gladstone, director artistic pentru teatru, a declarat pentru Page Six:
Suntem foarte încântați de distribuția pe care o avem și suntem încântați că Susan a avut o seară frumoasă. Ne pare rău că nu o avem pe Laura în această privință [și] vom aștepta să colaborăm din nou cu Laura. Suntem preocupați de menținerea siguranței personalului și a publicului nostru.”, a precizat Josh Gladstone.
Un reprezentant al Guild Hall a confirmat că Osnes a ieșit din spectacol, fără a specifica exact de ce a plecat. Conform regulilor stabilite de Liga Broadway, publicul, artiștii interpreți și personalul vor trebui să fie vaccinați atunci când Manhattanul își redeschide teatrele în toamnă.
The New York Post a raportat:
„În plus, publicul va trebui să poarte măști în timp ce se află în teatre, cu excepția cazului în care mănâncă și bea în zonele special amenajate.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.