SUA | Super vedeta media, Joe Rogan, s-a îmbolnăvit de noul virus. Podcasterul s-a tratat cu o schemă de medicamente și după trei zile se simte „excelent”! VIDEO

2 min read
SUA | Super vedeta media, Joe Rogan, s-a îmbolnăvit de noul virus. Podcasterul s-a tratat cu o schemă de medicamente și după trei zile se simte „excelent”! VIDEO

Joe Rogan, probabil cel mai influent podcaster din America, a anunțat că s-a îmbolnăvit de noul virus, dar că se simte excelent după ce a luat mai multe medicamente, inclusiv ivermectină.
Rogan a anunțat pe Instagram cum s-a descurcat în zilele de după ce a aflat că este pozitiv.
„Imediat am aruncat armamentul greu: tot felul de medicamente. Anticorpi, ivermectină, Z-pack, prednizonă, tot. Am luat și NAD și vitamine, trei zile consecutiv. Și iată-ne vineri, mă simt fantastic”, a spus Rogan.
El nu a părut afectat de virus, simțindu-se rău doar o zi. „M-am simțit rău doar pentru o zi. Duminică. Luni a fost mai bine, marți mai bine ca luni și azi mă simt bine. Al naibii de bine, asta e vestea bună”, a mai zis influencerul.
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media
Alegerea lui Joe Rogan de a se trata cu medicamente pentru Covid nu ar trebui să surprindă, deoarece în trecut s-a arătat mefient în ceea ce privește vaccinul și mai ales obligativitatea acestuia.
Omul urmărit de zeci de milioane de americani nu a promovat vaccinul nici după experiența aceasta, așa cum sperau unii. În schimb a mulțumit „medicinei moderne”, dar nu a dezvăluit dacă este vaccinat sau nu.
„Trăim vremuri nebune, dar un minunat mulțumesc pentru medicina moderna pentru că m-a scos repede și ușor din necaz”, a menționat starul.
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media
Comedianul s-a pronunțat și împotriva pașaportului de vaccinare. Astfel, el a returnat banii oamenilor care cumpăraseră bilete la spectacolul său de la New York, dar care nu erau vaccinați.
„Dacă cineva are un motiv ideologic sau fiziologic pentru a nu se vaccina,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.