Super oferta Intuitext – auxiliare și manuale cu prețuri care pornesc de la 5 lei

3 min read
Super oferta Intuitext – auxiliare și manuale cu prețuri care pornesc de la 5 lei

Începem anul 2023 cu o super ofertă pentru cadrele didactice. Achiziționați acum produsele Intuitext cu reduceri semnificative de preț.
Echipa Intuitext vine în ajutorul dvs. și al părinților cu auxiliare și manuale pentru clasele primare cu prețuri semnificativ mai mici în luna ianuarie.
Vă oferim produse, dar și seturi de produse,  cu reducere substanțială.
Atenție! Stocul este limitat!
În campania cu prețuri mici sunt incluse următoarele produse:

Set de manuale școlare pentru clasa I

Autorii manualelor au creat contexte variate de învăţare pentru viaţa reală asigurând legături între ceea ce învaţă elevii şi experienţele lor de viaţă.
Manualele propun activități de învățare original concepute, dar și atractive, încurajând creativitatea, gândirea critică şi dezvoltarea puterii de decizie.
Sarcinile de lucru corespund criteriilor de structurare de la simplu la complex, oferind șanse egale de învățare tuturor elevilor.

Matematică și explorarea mediului – Clasa I

Auxiliarul are 12 unități de învățare, care pun la dispoziția elevilor sarcini de lucru antrenante și o grafică atractivă.
Succesiunea exercițiilor vizează: formarea achizițiilor matematice, dezvoltarea capacității de rezolvare a problemelor, promovarea gândirii active, dar și a curiozității cognitive.
Sarcinile de învățare sunt accesibile și au diferite grade de dificultate.

Set Caiete Clasa I – potrivit manualelor Intuitext

Cele două caiete auxiliare ale elevului reprezintă adevărați parteneri de învățare și de joacă pentru elevul de clasa I, oferă atât repere pentru cadrul didactic, dar și soluții pentru părinții preocupați de formarea și dezvoltarea propriilor copii.
Aceste instrumente de lucru sunt în concordanţă cu programa şcolară, având ca scop formarea și dezvoltarea competențelor specifice disciplinelor: Comunicare în Limba Română și Matematică și explorarea mediului.
Caietele conțin sarcini de învățare cu diferite grade de dificultate și au un conținut ușor de parcurs de către elevi, o grafică prietenoasă, dar și un tipar de bună calitate.

Set Caiete Clasa a II-a – potrivite manualelor Intuitext

Caietele oferă elevilor de clasa a II-a contexte noi pentru a-și dezvolta competențele specifice disciplinelor Matematică și explorarea mediului și Comunicare în limba română.
Aceste materiale propun o învățare de la simplu la complex, care se construieşte prin implicarea directă a copilului, punând la dispoziție un set variat de exerciţii, cu grade diferite de dificultate, care stimulează curiozitatea în explorare, facilitează dezvoltarea creativității și a gândirii critice a elevilor.

Matematică şi explorarea mediului – Manual pentru clasa a II‑a

Manualul de Matematică şi explorarea mediului pentru clasa a II-a integrează într-o manieră inovatoare și creativă conținuturile matematice și pe cele specifice științelor naturii din programa școlară.
Manualul este alcătuit din două volume (74 de pagini fiecare) structurate, fiecare, în câte șase unități de învățare. Conținutul vizează toate momentele învățării: predare, consolidare, evaluare, ameliorare.
Manualul de Matematică şi explorarea mediului, pentru clasa a II-a, oferă numeroase și variate contexte de învățare și exersare asigurând fiecărui elev instruirea în propriul ritm, transformând elevul în subiect activ al învățării.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.