Super reduceri la produsele de Evaluare Națională

2 min read
Super reduceri la produsele de Evaluare Națională

În luna mai elevii vor avea de susținut Evaluarea Națională.
Vă propunem auxiliare Intuitext pentru a-i ajuta să fie mai bine pregătiți pentru trecerea cu brio peste această perioadă.
Caietul Teste pentru Evaluarea Națională – Comunicare în limba română pentru clasa a II-a pune la dispoziție teste care respectă structura, aspectul, numărul de itemi și modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Națională.
Ilustrațiile sunt clare, atractive și colorate și reprezintă un adevărat suport în învățare.
 Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzători competențelor de evaluat la clasa a II-a și conținuturilor aferente.
Caietul Teste pentru Evaluarea Națională  – Matematică și explorarea mediului pentru clasa  a II-a pune la dispoziție teste care respectă structura, aspectul, numărul de itemi și modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Națională.
Caietul conține 8 pagini de răspunsuri, care îl ajută pe elev în procesul de autoevaluare.
Cu ajutorul etichetelor de culori diferite asociate fiecărui test la marginea paginilor, este ușor de identificat locul acestora în caiet, printr-o simplă răsfoire. Totodată, realizarea grafică  contribuie la buna înțelegere a cerințelor testelor și, implicit, la rezolvarea lor cu ușurință.
Caietul Teste pentru Evaluarea Națională pentru clasa a IV-a pregătește elevul pentru testele de la Evaluarea Națională, respectând structura, aspectul, numărul de itemi și modul de parcurgere ale acestora.
Auxiliarul pune la dispoziție 14 teste similare cu cele ale evaluărilor internaționale, conform precizărilor acestei Metodologii.
Auxiliarul Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română pune la dispoziția elevilor din clasa a VIII-a 12 unități, organizate în așa fel încât aceștia să parcurgă o gamă largă de aplicații și exerciții în mod gradual.
Gândite într-o manieră în care să ofere o pregătire amplă și solidă, cele 12 unități propun:   • Baza teoretică de care elevul are nevoie;   • Exerciții complexe de pregătire, propuneri de rezolvare;   • 23 de modele de teste inspirate din cerințele și condițiile propriu-zise ale examenului.Partea teoretică, Amintește-ți!, îl ajută pe elev să recapituleze cunoștințele deja dobândite.Urmează etapa Exersează!, în care se aplică informațiile recapitulate, cu ajutorul propunerilor de rezolvare.Întregul proces de învățare este marcat de etapa Verifică-ți competențele! în care elevul este îndemnat să rezolve un test după modelul testelor pentru Evaluarea Națională.
Echipa comună Intuitext – Didactic este atentă la nevoile dumneavoastră și va răspunde cu plăcere și promptitudine oricărei solicitări.
Așadar, pentru comenzi și informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon (+40) 372 156 300 ori prin mesaj direct la adresa de e-mail [email protected].

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.