Susține imunitatea cu soluții eficiente și inovatoare

2 min read
Susține imunitatea cu soluții eficiente și inovatoare

Majoritatea oamenilor răcesc la un moment dat, unii de două ori pe an sau chiar mai des, iar alții o dată la câțiva ani. Frecvența, durata și intensitatea sunt diferite de la o persoană la alta. Iar diferența în bine sau mai puțin bine este dată de imunitate. Acest sistem complex, cu care ne naștem și pe care îl susținem în timp, are rolul de a ne apăra de atacurile venite din partea virusurilor, bacteriilor sau paraziților.
Pentru a funcționa la capacitate maximă, el are nevoie să fie susținut de un stil de viață sănătos, care să includă exerciții fizice făcute cu regularitate, o alimentație echilibrată, somn odihnitor, perioade de relaxare, o hidratare optimă și renunțarea la obiceiurile nesănătoase, precum fumatul sau consumul excesiv de alcool.
Fiterman Pharma a dezvoltat o gamă completă de vitamine și minerale, special concepute pentru susținerea sănătății sistemului imunitar și pentru a te ajuta să treci mai ușor peste provocările specifice sezonului rece.

Vitamina C 1000 mg –  Comprimate masticabile, cu un conținut ridicat de vitamina C. Aceasta ajută la funcționarea optimă a sistemului imunitar, reducerea oboselii și extenuării, îmbunătățirea absorbției fierului, funcționarea normală a metabolismului și protejarea împotriva stresului oxidativ. Este important de știut că această vitamină esențială pentru buna funcționare a organismului nu este sintetizată de corpul uman și nici nu poate fi stocată de acesta. Necesarul zilnic de vitamina C poate fi acoperit doar printr-o alimentație adecvată și prin suplimente nutritive.
Vitamina C 1000 mg + Zn 25 mg + D3 4000 UI – Un complex de vitamine și zinc, cu acțiune sinergică în sustinerea sistemului imunitar. Acesta crește rezistența organismului la infecții, stimulează sinteza de anticorpi și ajută organismul să se refacă după perioadele de boală.
Ostart D3 4000 UI spray – Un produs inovativ,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.