„Tati, zi-mi că e un vis”. Ultimele cuvinte ale băiețelului implicat în accidentul din Bacău, înainte să leșine

2 min read
„Tati, zi-mi că e un vis”. Ultimele cuvinte ale băiețelului implicat în accidentul din Bacău, înainte să leșine

Duminică dimineața, pe DN2, între localitățile Răcăciuni și Orbeni două autoturisme s-au ciocnit frontal, ducând la decesul a 7 persoane și la rănirea altor 5. Un autovehicul van, în care se aflau 7 persoane, toate rude, care călătoreau spre litoral, în vacanță a lovit un autoturism Mercedes EClase cu volan pe dreapta, înmatriculat în Marea Britanie. Autoturismul era condus de un bărbat de 37 de ani, care călătorea alături de soția lui de 34 de ani și de cei trei copii ai lor, unul de 7 ani, altul de 3 ani și cel mai mic, un bebeluș de 3 luni. Familia se îndrepta spre Suceava, tot în vacanță.
În urma impactului, soția șoferului din Mercedes a decedat pe loc, alături de cel mai mare și cel mai mic dintre copii. Tatăl a fost rănit grav iar copilul de 3 ani a supraviețuit cu răni ușoare. Vinovat de accident se pare că a fost șoferul van-ului, care a scăpat și el cu viață. Din păcate, însă, din mașina lui au decedat 4 femei, de 67, 65 și 44 de ani, dar și o tânără de 18 ani. Un alt adult și un copil de 15 ani au fost răniți, fiind în stare foarte gravă. 

„Tată, zi-mi că e un vis”
Atât a mai apucat să spună băiatul şoferului microbuzului, care şi-a pierdut mama, sora şi bunicile, în cumplitul accident din Bacău înainte de a-și pierde cunoștința. Conform declarațiilor prietenilor familiei din microbuz, care au discutat cu șoferul van-ului, vinovat ar fi fost cel care conducea Mercedesul. 
„A încercat să explice accidentul, spunea că l-a observat pe şoferul respectiv venind de pe sensul celălalt cum îşi pierde efectiv direcţia de mers, observându-l la 50 de metri cum a încercat să meargă pe partea pe care trebuia el să meargă,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.