Testăm și recomandăm: probabil cel mai bun ceai pe care l-am băut vreodată

2 min read
Testăm și recomandăm: probabil cel mai bun ceai pe care l-am băut vreodată

Aș putea sa vă țin puțin în suspans și să nu dezvălui ce descoperire am făcut, însă, cred că este mai bine să vă spun despre ce ceai este vorba de la bun început și, dacă vorbele fetiței mele și fața ei satisfăcută vă conving,  să vă detaliez apoi câte ceva despre ceaiul acesta incredibil.
Ceaiul ORGANIC INDIA Tulsi (Busuioc Sfânt) Trandafir Dulce, într-o lume magică te duce
Cel puțin asta a fost replica pe care fata mea mi-a cântat-o cu bucurie când a gustat pentru prima oară ceaiul cu Tulsi și trandafir dulce de la ORGANIC INDIA. 
– „Mami, este cel mai bun ceai din lume. Cred că dacă ar exista o lume magică plină cu zâne, asta ar bea ele acolo în fiecare dimineață.”
Ceaiurile ORGANIC INDIA Tulsi (Busuioc Sfânt) fac parte din dieta noastră de familie de aproape 6 luni. Eu le ador pe cele cu ghimbir și lămâie, iar soțul meu îl preferă pe cel simplu, Original. Pe cele care conțin cofeină le savurăm în diminețile de week-end când vrem să renunțăm la cafea și, de cele mai multe ori, preferăm Masala Chai. Anya a băut până acum variantele fără cofeina, cel simplu fiind preferatul ei. Până în acest week-end când am optat pentru varianta cu Trandafir Dulce. Și am primit reacția de mai sus, într-o dimineață perfectă, pe băncuța din fața casei bunicilor.

9 motive care te vor convinge că ceaiul ORGANIC INDIA Tulsi este grozav pentru sănătatea familiei tale
Și acum, dacă te-am convins să citești mai departe și câte ceva despre ce înseamnă ceaiul ORGANIC INDIA Tulsi, promit că voi fi foarte scurtă și la obiect. 

Motivul 1 – Fața copilului meu și replica ei când a început să bea din ceai. 
Motivul 2 –

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.