TIC PITIC – Zilele Small Size Ediția a IX-a în perioada 27 – 29 ianuarie 2023

2 min read
TIC PITIC – Zilele Small Size Ediția a IX-a în perioada 27 – 29 ianuarie 2023

Pentru cea de-a IX-a ediție TIC PITIC – Zilele Small size au fost selectate spectacole de teatru pentru categoriile de vârstă 0-3 ani și 3-6 ani, atât din repertoriul Teatrului Ion Creangă, cât și din țară. În acest an ne bucurăm de vizita prietenilor de la Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” din Galați, care ne aduc în prima zi a evenimentului spectacolul-instalație „De mână cu tine” –  o experienţă senzorială unică pentru copiii sub 3 ani. Din programul evenimentului nu lipsesc nici atelierele gândite special pentru cei mici, deoarece în această ediție ne îndreptăm curiozitatea spre ateliere muzicale, senzoriale, interactive, dar și joacă cu și printre umbre. După fiecare atelier copiii se vor bucura de surprize pregătite de echipa TIC și prietenii de la Editura Didactica Publishing House. 
Pășim în lumea educației timpurii vineri, în data de 27 ianuarie și ajungem să-i vizităm pe piticii de la Grădinița nr. 116 din București cu spectacolul „CUTInE”. Copiii vor avea parte de joacă, momente unice de interacțiune cu actorii și șansa de a fi parte din propriul spectacol. În același timp, poveștile vor începe să fie spuse și la Sala Mică, unde o parte din copiii aflați în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 vor păși în lumea oceanelor alături de „Mica sirenă”. Cu ei ne-am împrietenit din primăvară anului trecut și ne bucurăm să-i avem din nou alături de noi. După spectacol vom petrece timp împreună povestind și savurând din gustările pregătite de partenerii noștri de la Presto Pizza. 
Sâmbătă, 28 ianuarie, sunteți invitați să construiți obiecte și forme din cutii, la spectacolul „CUTInE” de la Sala Mică, dar și să urmați firele colorate și pufoase din spectacolul „Povești cu fire”. Atelierele din această zi sunt dedicate muzicii și umbrelor care pot da naștere la atât de multe imagini,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.