Top 5 bormașini pentru proiecte de bricolaj – Caracteristici, specificații și preț

2 min read
Top 5 bormașini pentru proiecte de bricolaj – Caracteristici, specificații și preț

Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra o bormașină
Oricare ar fi nevoile tale, sau la ce proiecte bricolaj lucrezi, este important să cercetezi opțiunile și să decizi ce tip de bormașină este mai potrivit pentru tine. Iată un mic ghid care te va ajuta să faci cea mai bună alegere în materie de bormașini. 
1. Ia în considerare modul în care vei folosi bormașinii
Înainte de a alege o mașină de găurit, trebuie să te gândești la ce o vei folosi.  Pentru asta, trebuie să-ți pui o serie de întrebări precum:

Ce materiale vei găuri?
Trebuie să o poziționezi într-un anumit mod (la un unghi drept, de exemplu)?
Te vei deplasa mult cu aceasta, în spațiul de lucru (fie că asta înseamnă să urci și să cobori des scările sau să te deplasezi dintr-o încăpere în alta)?
Pentru cât timp trebuie să folosești bormașina Hyundai? Află mai multe detalii aici.

Răspunsul la aceste întregări te va ajuta să restrângi aria de căutare a unei bormașini. 
2. Tipuri de bormașini
În funcție de meseria pe care o ai sau de proiecte bricolaj la care lucrezi, este important să știi că pe piață există mai multe tipuri de bormașini. Cele mai populare dintre acestea sunt:

Bormașini de găurit clasice. Acesta este cel mai comun tip de bormașină. Este folosită pentru a da găuri și pentru a înfige, strânge sau slăbi șuruburi în metal, pereți interiori sau lemn. De obicei, acestea nu pot lucra cu piatra, zidăria sau betonul.
Bormașini cu ciocan cu percuție. Sunt similare cu bormașinile clasice însă au o funcție în plus – de ciocănire. Acesta îi oferă o forță suplimentară fiind alegerea ideală pentru cei care doresc să găurească materiale dure precum betonul sau piatra.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.