Tractoarele cu luminițe sunt pregătite să întâmpine sărbătorile! – AGROINTEL.RO

2 min read
Tractoarele cu luminițe sunt pregătite să întâmpine sărbătorile! – AGROINTEL.RO

Roxana Dobre
– 19 decembrie 2022 16:18

Fermele se îmbracă în haine de sărbătoare pentru a întâmpina Crăciunul. Producătorii agricoli lasă pentru scurt timp activitățile intense din ferme și își schimbă haina de câmp cu cea festivă și decorează tractoarele cu lumini și decorațiuni de poveste.
În ferme e forfotă mare cu pregătirile de Crăciun iar producătorii agricoli și crescătorii de animale marchează în stilul specific venirea sărbătorilor. În mica perioadă când pot lua o pauză de la arat, semănat sau tratamentele din câmp, fermierii germani au găsit răgaz să împodobească în straie de sărbătoare cele mai importante ajutoare din exploatațiile agricole: utilajele. Fie că sunt mărci de renume care costă sute de mii de euro sau utilaje mai mici, tractoarele și combinele arată senzațional cu luminițele de sărbătoare pe ele.Fermierii nu se mai întrec în tehnologii și cai putere ci își decorează utilajele cu cele mai luminoase și strălucitoare decorațiuni de Crăciun. În unele zone din Germania există o adevărată paradă a tractoarelor iar utilajele care până nu demult însămânțau pământul acum defilează care niște adevărate mașini agricole de sărbătoare.Iată cele mai frumoase tractoare decorate de fermierii din Germania, publicate de jurnaliștii de la Agrarheute.com:Un tractor marca John Deere care aparține unui producător agricol din Bavaria
Un utilaj plin de luminițe a ales modul unei companii din agricultură să spună ”mulțumesc” colaboratorilor
Un mic fermier a decis să nu își lase ajutorul de nădejde din tot timpul anului, fără haine de sărbătoare
Un ”pom de Crăciun” cu totul special, format din tractoare, și fotografiat din dronă
Un crescător de oi pentru care tractorul este nelipsit din fermă a ”îmbrăcat” utilajul în sute de luminițe de Crăciun
Un fan înfocat John Deere
Nici crescătorii de animale nu lasă fermele fără haine de sărbătoareCrescătorii de animale țin pasul cu restul fermierilor iar fie că dețin vaci, oi sau capre, acestea sunt ”îmbrăcate” cu cele mai frumoase decorațiuni pentru a simți cu adevărat farmecul sărbătorilor de iarnă.

 » sursa: www.agrointel.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.