Trădătorii de la PNL și de la USR au atacat permanent singurul partid românesc ce a candidat în Basarabia(AUR) și au susținut un partid antiromânesc

Distribuie acest articol!
La PNL și la USR este plin de trădători, de oameni care nu își iubesc țara și care se află pe funcții numai pentru simplul fapt că rotația partidelor politice implică o permanentă decepție față de cei aflați la un moment dat la guvernare.
România sub PNL a fost în mod permanent o catastrofă, acum de când este și sub USR catastrofa a devenit una nucleară.
PNL și USR au fost cele două partide din România care au lovit în singurul partid politic românesc care a participat la alegerile parlamentare din republica Moldova: AUR. Trădătorii nu și-au putut ascunde ura față de ascendiunea AUR în România și să treacă la a implimenta proiectul nostru național: UNIREA.
PNL și USR se puteau pur și simplu abține, să nu vorbească, dar ei au ținut morțis să atace permanent politica AUR în republica Moldova și să susțină fostul partid al lui Vladimir Filat, hoțul miliardului: PAS. Acest partid provine din PLDM, partid care s-a stins ușor după furtul miliardului și s-a reinventat în PAS, partid ce vinde iar iluzia integrării europene fără Unirea cu România, un partid care deschis duce o politică statalist moldovenească antiromânească. Maia Sandu era ministereasă când se fura miliardul ori miliardul a ajuns la toți cei de acolo.
PNL și USR sunt două partide nocive care trebuie să dispară de pe scena politică. USR este un partid plin de trădători care urăsc pe români, iar PNL este plin de tâlharii din PDL cei care au fost aruncați la groapa de gunoi a istoriei dar care cu banii furați sub mandatul lui Traian Băsescu au cumpărat un partid : PNL.
PNL și USR au înțeles că este un moment istoric și că intrarea AUR în parlamentul de la Chișinău înseamnă unirea în 2024-2025, dar pentru ei ura față de România este mult prea mare.
Caricaturile aflate vremelnic în fruntea statului român asta înțeleg din interesul național al României, să susțină de ani de zile partide stataliste, în detrimentul partidelor unioniste.
Dincolo de declarațiile de susținere, mai grav mi se pare ce au făcut în campania electorală, când toate grupurile de basarabeni s-au umplut de susținători USR și PNL și ce să vezi, nu au intrat în aceste grupuri să explice românilor basarabeni de ce trebuie să dea în primul rând un vot pro-România, ci au intrat în aceste grupuri să-i discrediteze pe cei de la AUR.
Ăsta da interes național, în loc să se implice și să susțină partidele unioniste din Republica Moldova, fie ele și competiție a celor de la AUR, “strategii” de la USR și PNL au găsit de cuviință să le dea în cap celor de la AUR din Moldova, ca nu cumva să-i întreacă în sondaje AUR România.
Râd și curcile de politica noastră externă și se răsucesc în mormânt sutele de mii de soldați care și-au dat viața pentru Basarabia și Bucovina.USR și PNL, cu asemenea politică sfârșitul vă este aproape, trădătorilor.Rușine să vă fie!

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro