Trump de România. Avocatul Gheorghe Piperea dă în judecată Facebook-ul pentru cenzură și defăimare: Voi formula un denunț penal, aici, în România!

2 min read
Trump de România. Avocatul Gheorghe Piperea dă în judecată Facebook-ul pentru cenzură și defăimare: Voi formula un denunț penal, aici, în România!

Fostul președinte Donald Trump a anunțat că va da în judecată Facebook, Twitter și Google. Cei trei lideri ai Big Tech practică „o cenzură ilegală, neconstituțională”.
„Astăzi, alături de America First Policy Institut”, o organizație care promovează politicile „America First” susținute de Donald Trump, „depun, în calitate de principal reprezentant, o acțiune colectivă majoră în justiție împotriva giganților Facebook, Google şi Twitter, precum și a șefilor lor executivi Mark Zuckerberg, Sundar Pichai şi Jack Dorsey”, a declarat miliardarul, într-un anunț făcut de la clubul său de golf din Bedminster, New Jersey, în aplauzele asistenței.
Gheorghe Piperea face denunț penal împotriva Facebook
Într-un mesaj postat pe Facebook, în această seară, avocatul Gheorghe Piperea a precizat că va iniția un demers similar cu cel al fostului președinte american Donald Trump.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
„Sunt gata cu acțiunea în daune contra feisbuc, pentru cenzură și defăimare.
O public mâine, integral. Ca model, zic. Pentru toți cei care au avut de suferit de pe urma cenzurii, captivității, hoției de date cu caracter personal și defăimării/stigmatizării cauzate/practicate de feisbuc.
LE: Precizez că, dat fiind rolul nefast asumat de feisbuc și de fuhrerul său în comunicarea de “știri oficiale” referitoare la originea naturală a coronavirusului (pangolin/liliac – om) și la cenzurarea criminală a tuturor informațiilor și opiniilor referitoare la originea artificială (fabricare și scăpare din laboratorul din Wuhan, finanțat și de Fauci, și de institutul Pasteur), voi formula și denunț penal pentru comunicare de date false și zădărnicirea combaterii bolilor, atât contra feisbuc și a fuhrerului său, cât și a cenzorilor români care i-au ajutat, voluntar sau contra cost. Aici, în România.“, a scris,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.