Tu stii cand ar trebui sa incepi sa folosesti creme antirid?

2 min read
Tu stii cand ar trebui sa incepi sa folosesti creme antirid?

Primele semne ale imbatranirii premature sunt ridurile, nicidecum uzul unei creme precum cea mentionata. Aceste riduri apar de-a lungul vietii din mai multe motive – din cauza expunerii indelungate la razele solare, din cauza stresului si asa mai departe.
Pe scurt, ridurile descriu curgerea timpului pe tenul fiecarei persoane. Ai fi suprins sa afli ca acestea pot aparea pe fata ta chiar si la varsta de 20 de ani. Data fiind aceasta afirmatie, deja iti poti inchipui cand ar trebui sa incepi sa folosesti creme antirid.

Ce spune Academia Americana de Dermatologie despre riduri?
Conform expertilor AAD (American Academy of Dermatology), nu este niciodata prea devreme sa incepi sa ai grija de tenul tau si cel mai important, sa contribui activ la prevenirea aparitiei ridurilor. Conform acestora, varsta cea mai buna pentru startul acestei lupte este cea de 20 de ani.
Datorita stilului de viata modern – adica rapid din toate punctele de vedere – urmatoarele semne apar mult mai devreme decat in cazul generatiilor trecute:

Linii fine si riduri la nivelul fetei;
Piele aspra, uscata si iritata;
Pielea de la nivelul fetei incepe sa atarne pe alocuri;
Pielea se subtiaza;
Pielea devine mult mai sensibila;
Pielea se inroseste si invineteste mult mai usor.

Toate acestea sunt semne ale imbatranirii si, in trecut, apareau in cazul persoanelor cu varste de la 40-50 de ani in sus. Astazi, datorita ritmului alert si stresant care trebuie mentinut zilnic, acestea apar de la 20 de ani, in cele mai multe cazuri. Asadar, este de la sine inteles de ce ai nevoie de o selectie buna de creme antirid, indiferent de varsta.
Cum alegi cele mai bune creme antirid?
In primul rand, tine minte ca o astfel de crema se aplica la nivelul fetei.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.