Turbane și alte produse pentru bebeluși sunt disponibile la Little Prints, magazinul pentru copii

2 min read
Turbane și alte produse pentru bebeluși sunt disponibile la Little Prints, magazinul pentru copii

Haine din materiale prietenoase care să lase pielea să respire se găsesc doar la magazinul preferat la părinților și anume la Little Prints. 
Îmbrăcăminte pentru fiecare etapă din viața bebelușului și nu numai 
Cel puțin când vine vorba de primele luni de viață părinții se pun de acord că tot ceea ce vine în contact cu pielea bebelușului să fie de cea mai bună calitate posibilă. De asemenea, în anotimpul rece, dar și la trecerea dintre anotimpuri, capul și picioarele trebuie neapărat protejate, fiind vorba de extremitățile corpului care sunt sensibile. 
Astfel, dacă picioarele pot fi protejate cu ajutorul șosetelor, capul poate fi acoperit fie cu căciuli, fie cu un produs cochet, atât pentru fete, cât și pentru băieți. Ne referim desigur la inovatorul turban, de diferite culori și mărimi. Dacă v-am făcut curioși, găsiți aici colectia de turbane pentru bebelusi. Cu siguranță vă veți achiziționa câteva modele pentru diferite ocazii. 
Mini turbanele pentru copii, un accesoriu șic la orice ținută 
Mămicile cochete, preocupate atât de modă, cât și de confortul bebelușului vor fi încântate de aceste accesorii versatile și de varietatea de culori și modele în care acestea se prezintă. 
Astfel, turbanele sunt confecționate din bumbac, material recunoscut pentru proprietățile sale de a ține cald iarna și a oferi răcoare și protecție vara împotriva razelor UV.
Adaosul de elastan le fac flexibile și se mulează pe capul bebelușului, fără a-l strânge. Sunt potrivite pentru a fi purtate încă din primele luni de viață dar și mai târziu, până la doi ani. 
Funda cochetă va atrage cu siguranță atenția și va scoate orice ținută din anonimat. Speciale sunt aici turbanele din tull cu fundă, create pentru evenimente de tip petreceri, nunți, cumătrii. Pot constitui de asemenea un cadou practic, dar și estetic cu ocazia vreunei onomastici. 

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.