Ultimele zile ale lui Voiculescu la ministerul Sănătății? PSD depune moțiunea la Camera Deputaților

1 min read
Ultimele zile ale lui Voiculescu la ministerul Sănătății? PSD depune moțiunea la Camera Deputaților

PSD depune astăzi moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății – „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor”, ce va intra în dezbatere săptămâna viitoare. Alături de liderii PSD, o parte din PNL ar putea să voteze împotriva lui Voiculescu, dat fiind că modul de guvernare al acestuia a afectat grav imaginea Guvernului.

În acest context, Alexandru Rafila (PSD), reprezentantul României la OMS, l-a criticat pe actualul ministru al Sănătății din cauza „lipsei de acțiune și a incapacității evidente de a gestiona” actuala pandemie. Rafila susține că moțiunea depusă de PSD este un semnal nu doar din partea sferei politice, ci și din partea pacienților.

————————————————————————————————————

Apele Române: Chelnerița a plecat, animalul politic a rămas Ipocrizia din spatele măsurilor de austeritate: Guvernul Cîțu a angajat 14.000 de persoaneGeorge Simion ia atitudine față de expoziția „kitschului” de la AFI Cotroceni: Sfânta Cruce nu este, nu a fost și nu poate fi un kitsch!

————————————————————————————————————

Totodată, Rafila a precizat că discuţia este despre Ministerul Sănătăţii, nu al Propagandei, că problemele din sănătate trebuie discutate, iar partea de „personal branding” şi PR ar trebui să treacă în planul al doilea.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.