Un artist publică o filmare cu țipetele unui copil în avion și internetul explodează

2 min read
Un artist publică o filmare cu țipetele unui copil în avion și internetul explodează

Clipul video care a iscat o dezbatere despre prezența bebelușilor în avion
Henry Beasley, membru al trupei neozeelandeze Balu Brigada, și-a filmat reacția la țipetele neîntrerupte ale unui copil într-un avion, în timpul a ceea ce el a numit un „zbor de 29 de ore” și a postat clipul pe TikTok, unde a primit critici dure din partea fanilor săi. Aceștia l-au numit pe artist „insensibil” și i-au cerut „să stea acasă dacă nu îi convine faptul că există copii pe lume”.

Foto: Captură TikTok

Beasley a remarcat cu ironie „plămânii grozavi” ai copilului și a acordat nota 10 pentru „performanța stelară” și „rezistența incredibilă” a acestuia.

Clipul, care are deja peste 12 milioane de vizualizări pe TikTok, a atras deopotrivă simpatie și critici din partea celor care l-au urmărit. În timp ce unii internauți au rezonat cu reacțiile artistului, mulți au avut replici acide la adresa sa:

„Sincer, ar trebui să existe zboruri fără copii și zboruri pentru copii”, a scris cineva, în timp ce o altă persoană a sugerat că „nu ar trebui să lase copiii să zboare curse mai lungi de 4 ore”.
„Știu că este nasol când este un copil care țipă în avion, dar vă promit că în acele momente nimeni nu este mai nefericit decât părintele copilului, pentru că ei sunt cei care au atât de multă anxietate și stres încât nu-și pot calma copilul”, a explicat un utilizator.
„Problema e la tine, nu la copil”, a mai comentat cineva.
„Sunt atât de mulți oameni în această secțiune de comentarii care spun că ar plăti în plus pentru zboruri fără copii și, vă rog, plătiți în plus pentru zboruri fără copii. Faceți ca zborurile cu copii să fie mai ieftine și permiteți doar părinților cu copii să aibă acces la ele astfel încât să ne putem ajuta unii pe alții”,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.