Un băiat de 17 ani, care a învins deja cancerul și paralizia are nevoie de 225.000 de euro pentru un nou tratament pentru a trăi. Părinții și-au vândut deja tot ce au

2 min read
Un băiat de 17 ani, care a învins deja cancerul și paralizia are nevoie de 225.000 de euro pentru un nou tratament pentru a trăi. Părinții și-au vândut deja tot ce au

Alexandru Ene e pregătit să lupte din nou cu cancerul. A câștigat deja două mari bătălii – prima la 2 ani, a doua acum trei ani, când a suferit o fractură de coloană și a rămas cu mâinile paralizate. Nu renunță, chiar dacă boala e neînduplecată și pare să se hrănească chiar din determinarea lui de a nu ceda.
După 1 an și jumătate de spitalizare, am învins paralizia și cancerul și m-am întors acasă pe propriile picioare, dar cu aceeași nesiguranță că boala poate reveni. Acum două luni, mi s-a descoperit o nouă tumoră și coloana mea era în pericol de a se prăbuși iar, povestește tânărul de 17 ani.
A trecut printr-o operație foarte grea, care a costat 45.000 de euro, iar acum are în corp 20 de șuruburi și tije și se pregătește pentru un nou tratament oncologic, estimat la 225.000 de euro!
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
După ce părinții au cheltuit aproape tot ce aveau pe tratamentele și intervențiile anterioare, astăzi Alex se vede nevoit să ceară ajutorul semenilor cu care, spune el, se va face bine.
Câteodată mă simt ca un cerșetor, dar ce pot face când văd că cel mai mare dușman al meu este banul? Mă rog la Dumnezeu să găsească o soluție și pentru mine. El sigur nu mă va lăsa și va lucra prin oameni pentru că am 17 ani și vreau să trăiesc!
225.000 de euro nu este o sumă pe care să și-o poată permite o familie de oameni obișnuiți. E lesne de înțeles că am rămas singura șansă a lui Alexandru de a strânge banii necesari pentru a cumpăra practic… forța de a merge înainte,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.