Un băiețel de cinci ani a tușit timp de trei luni, fără să aibă alte simptome. Ce obiect i-au descoperit medicii în plămâni

2 min read
Un băiețel de cinci ani a tușit timp de trei luni, fără să aibă alte simptome. Ce obiect i-au descoperit medicii în plămâni

În general, perioadele de tuse ale copiilor se îmbunătățesc în câteva zile, sau săptămâni, în funcție de severitatea simptomelor, de obicei cauzate de o infecție virală. 
Însă acest băiețel de 5 ani din Paraguay, tușea deja de 3 luni, fără încetare. Părinții săi l-au dus, în sfârșit la medic, unde s-a descoperit că micuțul avea un obiect de metal pe plămânul său stâng; mai exact, un arc metalic, care era acolo de 3 luni și care îl împiedica să respire normal, anunță The Sun.
Copilul a fost transferat de urgență la Institutul Național de Boli Respiratorii din Paraguay, unde a primit tratament specializat.

Medicii au scos arcul metalic, iar în prezent, starea băiețelului este stabilă. Cu toate acestea, doctorul care l-a operat pe micuț, Carlos Morinigo, a spus că operația a fost una dificilă, din cauza locului în care a fost găsit arcul, dar și din cauza duratei în care a stat acolo. 
Plămânul băiatului este vizibil afectat, însă cu timpul, își va reveni la normal. 
Pe această cale, Morinigo avertizează părinții să fie atenți la obiectele cu care se joacă cei mici, mai ales la vârsta aceasta. 
De asemenea, acesta încurajează ca cei mici să fie duși la medic atunci când au o problemă de sănătate care persistă mai mult decât e cazul.
Orice ar fi, e mai bine să fii sigur că ești în afara oricărui pericol și să mergi la spital, decât să aștepți ca problema să treacă de la sine. În majoritatea cazurilor, dacă nu în toate, nu va trece de la sine.
Un caz similar a avut loc în Spania, după ce o fată de 17 ani a fost împușcată cu o pușcă cu aer comprimat.
Când a ajuns la spital, medicii i-au găsit în scalp,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.