Un băiețel merge cu flori la mormântul mamei și adoarme lângă locul de veci

2 min read
Un băiețel merge cu flori la mormântul mamei și adoarme lângă locul de veci

Un copil merge adesea la mormântul mamei sale
Îndurerat după moartea mamei lui, Bertha Maria, un băiețel din Mexic obișnuiește să meargă adesea la cimitirul unde se află mormântul acesteia.

La un moment dat, copilul a fost surprins venind la mormânt cu un buchet de flori. După aceea, și-a dat jos din spate ghiozdanul și a scos de acolo o mapă de plastic. Gestul său creează impresia că ar fi încercat să se mândrească în fața mamei lui cu realizările de la școală.
Apoi a îngenunchiat în fața mormântului, l-a mângâiat, a început să-i vorbească mamei sale și să se roage. Chiar dacă pe lângă el trec mai multe persoane, băiețelul rămâne concentrat asupra rugăciunii sale. Cei din jur înțeleg ce se întâmplă, așa că nu îl deranjează în niciun fel.

Cea mai bună persoană pe care fiul meu o știe este mama lui pe care nu a cunoscut-o niciodată
Copilul a adormit lângă mormântul mamei
După ce și-a încheiat rugăciunea și momentul de reculegere în fața locului de veci, băiețelul și-a așezat ghiozdanul negru pe jos. Ca să nu plece de lângă mama lui, a ales să-și așeze capul pe ghiozdan și a adormit.
Nu se poate spune cât timp a dormit lângă mormânt, însă un cântăreț ambulant cu o chitară l-a trezit la un moment dat, în condițiile în care se apropia ora de închidere a cimitirului. Copilul s-a ridicat, și-a strâns lucrurile și a îmbrățișat mormântul pentru a-și lua rămas-bun de la mama sa. 
Povestea acestui băiețel a ajuns cunoscută atât datorită unei postări de pe TikTok, cât și a uneia de pe YouTube. Gesturile de la mormântul mamei lui au impresionat, dovada fiind numeroasele aprecieri din mediul online (peste 1 milion) și cele aprox. 12.000 de comentarii.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.