Un bărbat a fost reținut după ce a intrat cu mașina într-o turmă de oi și a agresat ciobanii

2 min read
Un bărbat a fost reținut după ce a intrat cu mașina într-o turmă de oi și a agresat ciobanii

Violina Gorcinschi
– 11 martie 2023 12:34

8 oi dintr-o turmă au fost omorâte intenționat (foto: radioaccent.ro)

Un bărbat a fost reținut recent după ce ar fi intrat cu mașina într-o turmă de oi, omorând opt dintre ele și rănind alte patru. Ulterior, i-a agresat și pe cei trei ciobani care aveau în grijă animalele, lovind și autoturismul în care aceștia au încercat să se adăpostească de șoferul agresiv. Acum, acesta este cercetat de polițiștii din județul Sibiu pentru mai multe fapte penale.
După ce a lovit oile, șoferul i-a agresat și pe ciobani (foto: publika.md)
Un bărbat ucis o turmă de oi și a agresat ciobanii
Un bărbat din Șeica Mare a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi ucis opt oi și a rănit alte patru. Bărbatul a intrat, în viteză, cu mașina în turma de animale și, de asemenea, a agresat trei ciobani, lovind și autoturismul în care aceștia s-au adăpostit.„La data de 9 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au reținut un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Șeica Mare, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor cu intenție, fără drept, amenințare (4 acte materiale), lovire sau alte violențe (3 acte materiale), distrugere, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.Evenimentul a avut loc în data de 25 februarie, în jurul orei 11:00. Sibianul a condus un autoturism în extravilanul localității Șeica Mare, în zona unde trei bărbați însoțeau o turmă de ovine și ar fi intrat intenționat cu autoturismul în animale. Evenimentul a dus la moartea a opt oi și rănirea altor patru. De asemenea, acesta i-ar fi amenințat cu bătaia pe cei trei ciobani, i-ar fi lovit cu un obiect din lemn și ar fi distrus autoturismul cu care aceștia încercau să părăsească locul incidentului.Bărbatul a dat dovadă că accesul său de violență nu a fost un caz izolat deoarece pe data de 1 martie, în jurul orei 12:30, individul a atacat din nou. În timp ce se afla la un târg de animale organizat în Șeica Mare, bărbatul l-ar fi amenințat și lovit pe un alt localnic, creând o stare de temere și panică în rândul persoanelor prezente la eveniment.

Odată cu administrarea probatoriului în cauză, la data de 9 martie, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Copșa Mică, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

 » sursa: www.agrointel.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.