Un bărbat din Chiajna își ține ostatică fiica de 5 ani. Se poartă negocieri de aproape 24 de ore

2 min read
Un bărbat din Chiajna își ține ostatică fiica de 5 ani. Se poartă negocieri de aproape 24 de ore

Pe 4 mai, în jurul orei 13:00, IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soț și alungată din locuință. Bărbatul în vârstă de 52 de ani s-a baricadat în casă, împreună cu fiica sa de 5 ani, iar la fața locului, s-au deplasat polițiștii din Ilfov, precum și ofițeri de la trupele speciale. În zona a fost trimis și un lunetist, potrivit Libertatea. Este cea mai lungă negociere a Poliției, care durează de joi, ora 14:30. 

Bărbatul a amenințat live pe Facebook că se aruncă cu fetița în aer, dacă intră cineva, în casă, peste ei
Ieri seară, bărbatul a amenințat live pe Facebook că se va arunca cu fetița sa în aer, dacă insistă cineva să intre peste ei, în casă. Acesta a arătat și cele trei butelii cu care intenționează să facă acest lucru, daca nu i se va îndeplini solicitarea.
„A zis că i-a dat fetei să mănânce, e bine, a culcat-o şi el stă în living. Şi a zis că până nu pleacă toată lumea de aici, nu iese. Stă în living lângă butelii, se uită la televizor, la toate ştirile. Trei butelii are. A zis că dacă nu pleacă lumea sau dacă insistă careva să intre peste el, dă foc”, spune un vecin al bărbatului, potrivit Libertatea.
În filmare se aude și vocea fetiței, care își roagă tatăl să o lase pe ea să filmeze cu telefonul. Totodată, micuța îi spune că se teme și că nu vrea să ajungă „lângă tataie, la șobolani”, informează Antena3.
Fetiţa: Lasă că filmez eu tati, că nu știi tu totul. Ai înțeles, tati?
Tatăl: Lasă că filmez eu. Pe tine nu te ia. Când te ia pe tine,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.