Un bărbat singur a adoptat un bebeluș abandonat la numai două săptămâni de viață și e mai fericit ca niciodată

2 min read
Un bărbat singur a adoptat un bebeluș abandonat la numai două săptămâni de viață și e mai fericit ca niciodată

Fostul cântăreț de operă a trebuit să îndeplinească o listă de cerințe înainte de a fi luat în considerare pentru adopție, dar niciuna nu l-a speriat. După ce a făcut rost de toate actele necesare adopției și a urmat toți pașii ceruți, David a așteptat plin de speranță vești despre cererea sa.
A devenit neliniștit și nerăbdător până când, în cele din urmă, a primit un telefon în urma căruia a aflat despre un băiețel pe nume Josiah. A descoperit că micuțul, abandonat la doar două săptămâni de viață, avea nevoie de un cămin, iar el era pregătit să i-l ofere!
David abia aștepta să îl cunoască pe băiatul care a devenit rapid bucuria vieții sale. El și-a amintit de prima lor întâlnire:
„Am simțit încă din prima clipă o dragoste inexplicabilă pentru el. Era ca și cum știam că aparținem unul altuia”, a mărturisit bărbatul, potrivit news.amomama.com.

Au existat nenumărate obstacole, dar dorința lui David s-a împlinit, iar el nu putea fi mai fericit. Avea în sfârșit copilul pe care și-l dorise dintotdeauna. Fotografiile de pe rețelele de socializare ale tatălui dezvăluie nenumăratele lor aventuri, iar zâmbetul de pe fața lui Josiah arată o bucurie sinceră.

Povestea de adopție a lui David nu s-a încheiat cu micuțul Josiah, deoarece tatăl altruist și-a dat seama curând că și alte cupluri și persoane singure ca el aveau nevoie de ajutor în călătoria lor spre paternitate. Astfel a înființat „Journey to Josiah”, care pune în temă persoanele din comunitatea LGBTQ și din întreaga lume cu procesul de adopție. Scopul este de a inspira, educa și conecta familiile și comunitatea în general cu privire la darul adopției.
„Adopția schimbă vieți și aduce lumi împreună”, a declarat Marshall. În cei cinci ani de când Marshall și fiul său Josiah sunt împreună,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.