Un bebeluș de 2 luni din Turcia a fost salvat de sub dărâmături după aproape o săptămână

2 min read
Un bebeluș de 2 luni din Turcia a fost salvat de sub dărâmături după aproape o săptămână

Chiar dacă pragul considerat crucial în găsirea unor supravieţuitori sub dărâmături este de 72 de ore, bebelușul a rezistat eroic aproape o săptămână și a fost dus de îndată la spital pentru îngrijiri medicale, a relatat agenția Anadolu.
ATENȚIE! Articolul conține imagini cu un puternic impact emoțional!

Încă se mai aud voci de sub dărâmături, spun echipele de salvare, care continuă să salveze vieți la o săptămână de la cutremurele puternice care au afectat Turcia și Siria.
O altă fetiță de 4 ani a fost scoasă în viață de sub ruine, după 178 de ore!
O fetiță de patru ani, Miray, a fost salvată după 178 de ore petrecute sub dărâmături în provincia turcă Adiyaman. Au izbucnit aplauze și urale, înainte că salvatorii să ceară liniște când au văzut-o pe fetiță gemând de suferință.
Miray a fost transportată la spital de salvatori, iar presă locală a relatat că echipele de la fața locului sperau să o găsească pe sora ei mai mare.

Un băiat de 13 ani a fost salvat după 182 de ore!
La 182 de ore după cutremurul catastrofal care a distrus părți din Turcia și Siria, un băiat de 13 ani, pe nume Kaan, a fost scos în viață de sub ruine. La o ora după el, o fetiță de 10 ani a fost salvată de sub dărâmăturile unui bloc din provincia Kahramanmaraş, sudul Turciei.

Până acum, mii de echipe din întreaga regiune – inclusiv mineri și experți care folosesc camere termice și câini antrenați pentru a interveni în situații de urgență – au cercetat rămășițele clădirilor prăbușite pentru a găși supraviețuitori. Dar speranțele de a găși oameni în viață se diminuează. Oficialii spun că misiunile de salvare se vor încheia în curând, urmând că accentul să se mute pe recuperarea supraviețuitorilor.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.