Un cocoș și o capră au salvat o găină din ghearele unui șoim!

2 min read
Un cocoș și o capră au salvat o găină din ghearele unui șoim!

Angelica Lefter
– 19 septembrie 2021 14:18

Foto: aradon.ro

Imagini incredibile surprinse într-o fermă! O găină a fost salvată din ghearele unui șoim de prietenii cei mai buni din fermă, o capră și un cocoș.Întreaga acțiune de poveste a fost surprinsă de camerele instalate la o fermă și făcute publice pe Twitter de un utilizator de internet din Olanda, însoțite de mesajul ”Capra și cocoșul salvează puiul de atacul șoimului”, fără a specifica dacă filmul este din propria gospodărie sau l-a preluat, la rândul său.O găină care ciugulea iarbă liniştită a fost atacată de un şoim. Acesta a pândit momentul când pasărea de curte era singură şi s-a năpustit cu ghearele asupra ei, cu intenția de a o ridica de la pământ. Numai intervenția unui cocoș și a unei capre, aflate în gospodărie, a făcut ca înaripata să nu fie înhățată și devorată, potrivit aradon.ro.
Goat and rooster saving chicken from hawk attack.. pic.twitter.com/IlgL4jy2CP— Buitengebieden (@buitengebieden_) September 15, 2021
Prinsă în ghearele șoimului, găina țipă și se zbate luptând pentru viața sa. Într-o luptă corp la corp, penele victimei zboară în toate părţile.În ajutor i-au sărit imediat prietenii săi din fermă. Pe filmare se poate observa cum un cocoș aleargă spre agresor şi se înfoaie la el, bătându-l cu aripile.Ulterior intervine şi o capră, care îl împunge pe şoim şi se pune cu corpul între el şi găină. Depășită de situație, pasărea de pradă își părăsește rapid cina.Utilizatorii de internet care au vizionat imaginile au fost pur și simplu uimiți, iar reacțiile lor au fost diverse: ”am plâns văzând asta”, ”aşa arată solidaritatea”, ”munca în echipă e magică”, ”dacă o capră poate salva o găină, atunci de ce un om nu ajută alt om?”, au comentat cei care au văzut filmulețul.

 » sursa: www.agrointel.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.