Un consilier al lui Donald Trump aruncă bomba: Fostul președinte se gândește să-și lanseze propria rețea socială, pentru a face concurență Big Tech

2 min read
Un consilier al lui Donald Trump aruncă bomba: Fostul președinte se gândește să-și lanseze propria rețea socială, pentru a face concurență Big Tech

Jason Miller, consilier senior al fostului președinte Donald Trump, a dezvăluit sâmbătă că fostul președinte are în vedere lansarea propriei platforme de socializare într-un viitor nu prea îndepărtat.
Știrea, care vine după ce Trump a fost interzis definitiv de pe Twitter și pe termen nelimitat de pe Facebook, a fost făcută publică în timpul apariției lui Miller pe Breitbart News sâmbătă pe canalul Patriot SiriusXM 125.
„M-aș aștepta să-l vedem pe președinte reapărând pe rețelele de socializare”, a spus Miller când a fost întrebat ce intenționează Trump să facă în continuare. „Fie că este vorba de a se alătura unei platforme existente sau de a crea noua sa platformă, există o serie de opțiuni diferite și o serie de întâlniri diferite pe care le-au avut pe acest front. Nimic nu este iminent în acest sens. ”
Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.
Întrebat despre cum ar arăta o rețea socială Trump, Miller a fost circumspect, dar a spus că fostul președinte are în vedere atât aderarea la noi platforme existente, fie lansarea propriului concurent către giganții tehnologici din Silicon Valley.
„Toate opțiunile sunt pe masă”, a spus Miller. „Se discută o serie de lucruri. Fiți pe fază pentru că știți că va reveni pe rețelele de socializare. Încercăm să ne dăm seama cam ce cale ar fi cea mai bună. ”
Începând cu jumătatea lunii ianuarie înainte de învestirea președintelui democrat Joe Biden, directorul operațional (COO) al Facebook, Sheryl Sandberg, a declarat pentru NBC News că rețeaua socială „nu are planuri” de a ridica interdicția nedeterminată a lui Trump în curând.
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.