Un copil a murit din cauza unei pastile de Paracetamol. Mama lui este acuzată de omor. Ce spun autoritățile din Brazilia

2 min read
Un copil a murit din cauza unei pastile de Paracetamol. Mama lui este acuzată de omor. Ce spun autoritățile din Brazilia

O femeie din Brazilia este acuzată de ucidere din culpă, după ce i-a administrat o pastilă de paracetamol fiului ei de 4 ani care a dus la sufocarea acestuia. Conform The Sun Pedro Augusto Gomes Silva a intrat în stop cardiac la spital, sâmbătă sear ala ora 22:00. 
Acesta fusese internat de marți, după ce echipajele medicale chemate la fața locului de mamă au reușit să resusciteze copilul și să îl stabilizeze. Ancheta a dezvăluit că mama i-a amdinistrat o pastilă de paracetamol copilului pentru că îi dureau dinții. Însă acesta s-a înecat cu ea și a început să se sufoce. Mama a încercat să îi scoată pastila cu mâna, moment în care copilul a început să vomite.  Garda Civilă Municipală (GCM) a fost chemată să ajute și a oferit rapid primul ajutor, folosind proceduri precum manevra Heimlich și resuscitarea cardiorespiratorie. La fața locului, mama băiatului a confirmat că acesta a ingerat un comprimat de Paracetamol și că s-a sufocat.
În ambulanță copilul a fost stabilizat și internat apoi în secția de pediatrie. Din păcate, în ciuda efoturilor, câteva zile mai târziu, trupul fragil al băiețelului de 4 ani a cedat și medicii i-au declarat decesul. Mama copilului este acum cercetată de poliţişti pentru ucidere din culpă.

Foto: Reprodução/Sistema Prever Botucatu
Citește și:

O fetiță de 3 ani a murit din cauza unei supradoze de paracetamol
Primul ajutor – ce trebuie să știe un părinte responsabil
Un copil de 3 ani care suferea de cancer a murit după ce a fost tratat cu paracetamol

Surse: The Sun, Observator News, Bauru e Marilia

Alte articole care te-ar putea interesa

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.