Un copil de 8 ani a fost uitat într-o parcare într-o excursie cu școala

2 min read
Un copil de 8 ani a fost uitat într-o parcare într-o excursie cu școala

William Cummings, un băiețel de doar 8 ani din Melbourne, Australia, abia aștepta să plece în excursie împreună cu sora lui și colegii lor. În schimb, el a petrecut peste 3 ore în parcarea școlii la care învață, nesupravegheat, după ce autocarul a plecat fără el. Când tatăl micuțului a aflat ce s-a întâmplat, a rămas șocat și a cerut explicații organizatorilor.

„La 12:30 trebuia sa plece in excursie cu colegii sai, la munte. Eu eram la serviciu cand am fost anuntat de cele intamplate si am ramas socat. Nu mi-a venit sa cred ce s-a intamplat. Eram atat de confuz si furios”, povestește bărbatul, potrivit news.com.au.
Sora lui William a fost cea care a observat că fratele ei nu se află printre copiii entuziasmați și a anunțat profesorii. Aceștia au asigurat-o pe micuță că fratele ei „sigur e undeva printre ei”.
„Au început să îl caute și nu l-au găsit și atunci profesoara care îi supraveghea a început să devină frenetică și să încerce să afle exact unde se afla. Așa că s-au întors la școală și l-au găsit jucându-se pe terenul de joacă. William a trebuit să sară gardul pentru a se întoarce din parcare în curtea școlii”, a declarat tatal micuțului, care a plecat imediat de la serviciu în acea zi pentru a-și găsi fiul. El a mai spus că acest incident l-a lăsat îndurerat, iar pe fiica sa zguduită.
Citește și: Și-a uitat bebelușul în mașină, la 37 de grade. Replica șocantă a mamei, când a prins-o poliția
„Am plecat imediat de la serviciu și m-am dus să-l iau și am discutat cu coordonatorul de acolo și cu managerul regional, iar ei au spus acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată și chiar și ei erau foarte tulburați de ceea ce s-a întâmplat,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.