Un copil de șase ani din Constanța a murit după ce a fost mușcat de un câine

1 min read
Un copil de șase ani din Constanța a murit după ce a fost mușcat de un câine

Tragedie fără margini într-o familie din Constanța. Un copil de șase ani din Cotu Văii, județul Constanța, a pierdut lupta cu viața în urmă cu doar câteva ore, după ce a fost mușcat de un câine. Conform polițiștilor de la Secției 3 Rurală Mangalia, în jurul ore 12:50 au fost sesizați în legătură cu faptul că un copil a fost mușcat de un câine. 
Când s-au deplasat la fața locului au constatat incidentul, unde au descoperit că este vorba despre un câine fără stăpân. Din păcate, copilul se afla în stare gravă, prezentând mai multe plăgi deschise. Echipajul de la ambulanță a declarat decesul după mai multe minute în care s-a încercat resuscitarea copilului. 

Momentul în care a fost declarat decesul copilului a fost surprins de camerele de luat vederi ale reporterilor de la fața locului. Imaginile arată cum mama minorului s-a prăbușit la pământ de durere, la aflarea veștii că micuțul său a decedat. 
ATENȚIE! Urmează imagini cu puternic impact emoțional 

Potrivit primelor cercetări, copilul se afla în fața casei în care locuia la momentul incidentului. Autoritățile au deschis un dosar de ucidere din culpă. 
Sursa: www.ziuaconstanta.ro, www.mediafax.ro.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.