Un copil din București a căzut în groapa săpată de Radet pentru conducta de apa caldă. A suferit arsuri de gradul 3

2 min read
Un copil din București a căzut în groapa săpată de Radet pentru conducta de apa caldă. A suferit arsuri de gradul 3

Băiețelul de 9 ani se juca împreună cu prietenii săi pe lângă blocul din sectorul 1 al Capitalei luni seara. Acesta a căzut într-o groapă săpată pentru a se ajunge la conducta de apă fierbinte, care era spartă. A fost transportat de urgență la spitalul Grigore Alexandrescu, cu arsuri de gradul 3. Se pare că locuitorii zonei au făcut multe sesizări timp de 3 săptămâni cu privire la pericolul acest gropi de unde ieșeau aburi fierbinți, iar pe o suprafață de 10 metri între blocuri se formase o mlațtină cu apă clocotită, un adevărat pericol pentru trecătorii din zonă. 
”Sesizările au fost făcute și în scris, există și sesizări înregistrate pe site-ul RADET. Noi nu am știut cât de fierbinte e apa, doar am anunțat că este aici un loc în care iese la suprafață apă fierbinte și am ferit copiii să nu se joace acolo, neștiind despre ce este vorba, dar nu a venit nimeni, nu a fost împrejmuit până acum”, a declarat pentru Antena 3 Mihai Eremia, tatăl copilului.

Abia a doua zi de la producerea accidentului, zona a fost împrejmuită de către reprezentanții RADET, iar apa fierbinte a fost oprită. Compania Termoenergetica a transmis marți dimineață că zona ”a fost împrejmuită cu bandă inscripționată și plasă de protecție” și că există multe zone în București cu astfel de probleme. ”În jurul orelor 20.20 la call-center s-a primit o sesizare de la un cetățean al Municipiului București, cu privire la faptul că un minor a călcat într-o alveolă/zonă cu apă fierbinte, pe un teren în zona străzii Hrisovului nr. 32 din Sectorul 1. În urma verificărilor efectuate, incidentul s-a produs într-un spațiu verde (imprejmuit parțial cu gard) situat între blocurile de la adresa sus-menționată, unde, din cauza fisurării unei conducte, apa caldă a ieșit la suprafață.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.